Taco Kväll

Ja va och hämtade min prins på jobbet i em och sedan vart det en sväng på Maxi för att köpa lite saker inför tacon ikväll men även det som kylskåpet skriker om..:D Och kattmat!
Och vi va inte ensamna på Maxi en lördags em/kväll om ja säger så..

Så tacos vart det ikväll och som jag har förstått så va vi inte ensamna om att äta den maten idag,, Läst många bloggar nu på kvällen och många av dom skulle äta tacos, även facebook har man läst att vissa ska äta detta.. Mycket populärt!!! Men gott är det me och mättande.. Shit fick inte allt i mig mycket ... hhihi

Nu sitter ja och Mogge och glor på Tv:n eller ja sitter ju här, vi skulle ha en kväll tillsammans utan media men det funkar aldrig, tråkigt det är.. hihihi Men får krypa upp till honom straxt och mysa lite!!! Han kollar ju som vanligt på fängelse dokumentärer..

Imorrn jobbar baby igen och då ska ja o snuttan åka hem till Lina och Theo och umgås kommer massa mammor o barn, mysigt! Och trevligt!! Och Ankan har bakat, lyx!! Hihihi

Nehe, mysa lite..

Hörre ni, en fråga.. Jag är ju ute evter rosa (helst tygliknande) servetter i stl: 40*40 cm, men hittar inget nån som vet vart man kan inhandla detta? Hör gärna av er, det är till bröllopet!!!


PS: GLÖM INTE CLINIDERM TÄVLINGEN......

Pöss på er

http://www.bartel-koeln.de/resources/Gerbera_rosa.gif

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0