Torsdag

Natten har vart både kort och skönt men även lite halv jobbig för Tuwis, som har hostat något så enormt.. Stackars mammas tjeja!!
Fick i henne medicin på natten så hon har fått sova mellan host attackerna om man kan säga så.. Idag fick hon vara hemma, pga av hostan.. Så den inte ska bli värre och för att hon ska orka va på dagis.. Ibland kan hon va slö när hon har sin hosta! Men dagen har vart bra, hon har hostat men inte överdrivet.. Imorrn kommer hon gå till dagis, hon sa sj att hon ville det, men hon kommer börja lite senare och gå hem efter mellis. så blir inte så många timmar.. Men bättre det än allt för långa dagar.. det gillar ja inte..!

Sedan ja slutat idag kl: 14 så har ja verkligen inte gjort nått, bara slappar.. Vart så otroligt trött kan ja lova, bara mysa och leka med snuttan.. det är det bästa och roligaste som finns.. Lekte med hennes pippi hus och hon går verkligen in för det och vill göra mig så delaktig.. Hon är så go min lilla snutta!

Nu sover sessan och hon hostar en del, men vaknar hon får hon medicin igen, mammas lilla skruttis.. Lider så mycket med henne när det blir hosta för henne.. men det va ju bara en tidsfråga kändes det som.. Hon har inte vart nått sjuk sedan hon hade mask i magen i Maj, inte ens förkyld.. Men tråkigt där det sker.. :( Men hoppas det går över snabbt!

Jobb imorrn igen, sista dagen på veckan sååååååå skönt.. är så trött idag kan ja lova.. Är inte van att jobba hela dagar varje dag hela veckan.. brukar ju vara ledig någon dag i veckan och även jobba nån kväll så man kan sova men inte denna vecka.. Upp med tuppen bara!!! nästa vecka blir skönt, lite ledig men fick förlänge min arbetstid på tisdag.. Ja är så snäll och ställer upp när det behövs.. och ja behöver pengarna.. :D Blir fint på lönespecen hoppas ja iaf.. Blir ju bättre än CSN som ja haft sedaste 1,5 året... :D Spännande och se vad ja får på 1 månad..:D

nehe, sängen kallas..

imorrn får vi även en skicka från hon som ska sjunga i kyrkan på bröllopet, men låtar som hon sjöng på ett bröllop så vi ska få höra henne..:D ser verkligen fram emot det.. Skoj!

Sov gott

http://cherlindrea.se/wp-content/uploads/tecknad-miranda41.jpg

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0