Vilken dag!

Ja vilken dag måste ja bara säga... Shit.. Ja fattar inte hur ja kan hålla ögonen öppna.. Tuwis vaknade ju när ja kom hem igår kväll.. och sedan så har hon vart vaken då o då under natten.. Hon drömmer massor.. Sedan va det säkert nya intryck från första dagen från dagis på 4 veckor..
Ja började jobba 6.45 gick ut till bilen och möttes av ett nytt snö oväder.. Usch va hemskt det va.. Och det va total kaos ute på vägarna på väg till jobbet.. Men igår så va ja så glad över att se barnmark och solen lyste men det vände lika fort som det kom, tyvärr.. När ska detta hemska vänder försvinna?? Snart hoppas ja!!! Längtar så enormt mycket till vår/sommaren nu inte bara för det som sker i maj men även till värmen, solen, blommor slippa alla kläder.. Man kan ha öppet, och man mår bra.. man är inte ALLTID trött...Snälla vår/sommar kom till mig fort.. tror ni det hjälper lite.. ;)

Ja jobb passet va lååååångt idag 6.45-16.00 medn 1,5h möte.. Vilken dag.. Direkt efter jobbet va det hem och hämta sessan på dagis.. Hon där möttes jag av en glad tjeja.. Hade ju vagnen med oss idag till dagis för idag fick hon sova för att hon har sovit så dåligt inatt men det ville hon inte.. Hon hade bara skrattat hon personalen när dom försökte få henne att somna.. Men däremot hann vi knaåppt sätta soss i bilen förens hon somnade.. men hon sov i 15 min ca.. På vägen till Maxi när ja skulle hämta ut nya medicin men Maxis apotek är ju inte bra säger ja.. Dom har aldrig medicin på lager.. Samma sak varje gång.. Dom andra apoteken har den som lager vara.. Och varför har då inte dom det, bra fråga va.. Är så träligt att hoppa och åka runt till andra apotek när det finns ett där och det ska ju underlätta, men det gör det inte.. :( Men men fick tag på det till slut efter lite jagande!!

Nehe, nu slappa lite sedan sängen, imorrn är ja o tuwis lediga. sååå skönt och mysigt.. Blir låååång sovmorgon, mys frulle, städa lite och sedan massa bus och mys.. Låter som en bra dag va..
Har ingen bil imorrn så är det nån som vill våldgästa oss så hör av er..:P

Ha en bra kväll, natt..

Pöss på er

http://www.lakemedelsvarlden.se/img/zimg/Ica%20cura%20apoteket%20stor.jpg

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0