30 Juli 2011

Lördag, och ja är för ca 1 ½ h sedan hemkommen efter jobbet.. Idag kändes det som att ja skulle kunnat arbeta hela dagen, Kunde tyvärr inte släppa mina patienter.. Lider med dom.. Men har kalas bra arbetskamrater som tog över så får se när ja kommer imorrn om någon nytt har tillstött.. Men hoppas att det är lugnt nu.
När klockan ringde imorse så va det verkligen tändstickor som behövdes till ögonen.. Mogge låg och snarka som ja vet inte vad, Tuwis låg och mös på mitt bröst och sov som en stock och då skulle ja upp i spö regnet, men men bara göra som plikten kallas..
Men när man väl kommer till jobbet och får en kopp kaffe i sig så är allt bra igen.. Och så jobbar ja med en super bra ssk. så denna helg blir kanon... :D
Trodde ju att det skulle bli bra väder idag så ja sa ju till Tuwis igår att vi skulle åka och bada när mamma kom hem från jobbet idag men det gick ju inte.. :( Och hon kom ihåg det så mogge imporviserade med badkläder och fika i badkaret.. hahaha så söta...:D Men hon va nöjd.. Och det är ju det som är det viktigaste..
När ja kom hem så va det Mogge som sa att vi skulle åka till IKANO och inhandla lite kläder till Tuwis, han tyckte att hon behövde lite nytt, ( ni som vet) hon har ju proppat i garderoben, men ja tackar inte nej till att shoppa.. Men lite nytt till nya terminen på dagis behövs alltid, och det har vi nog gjort dom terminerna hon gått me, alltid fått lite nytt..:D
Så vi hittade ett par ljusrosa mjukisbyxor, en jätte söt ljusrosa långarmad t-shirt, en beige tunika och en grå tunika med en broderad kisse på jätte söt.. Och hon är nöjd och pappa är nöjd.. Då är alla nöjda..
Hon är ju iof oxå växt en del och smalnat av en hel del under sommaren så vi ska inhandla lite mer nytt.. Köpte et nytt regnställ förra veckan samt nya gummistövlar och det verkar ju verkligen gå åt i detta svenska väder och nu när hon börjar på röd avd på dagis så är dom ute i skogen x antar timmar om dagen.. Så bra kläder är A och O..., eller hur?
Nu i kväll blir det lite lördags mys, tror ja kommer somna ganska tidigt, har haft smärta i magen idag, började vid lunch på jobbet.. Kom som knivskarpa smärtor och hade så enormt ont så ja fick ta smärtstillande, gillar det inte..
Nu märker ja verkligen att den har tagit, känner mig, matt, trött och lite halv borta imellan åt.. Bedövad i hela kroppen av tabletten.. Hoppas det va tillfällit så det inte återkommer orkar inte det och vill det verkligen inte.. usch! Skit mage!
Nehe, nu ser ja o tuwis på familjen flinta på disney kanalen, snart åker godis o popcorn fram, tuwis har beställt det..Gött..:D
Ha en bra lördag allihoppa...
två av plaggen Tuwis fick idag... :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0