Göteborg..

igår så begav vi oss med Annie, Freddy, Helene och Pata till göteborg, åkte vid 8,15 hemmifrån.. Självklart blev det n tjejbil samt en killbil.. Resan ner gick galant, stannde och åt frulle i gränna och seda stannade vi en gång till för att kissa och sträcka på benen.. Väl nere så gick vi in på hotellet och lämnade våra väskor för att sedan ta en promenix till Liseberg..:D Och en sak va ju säker vi va ju inte ensamna... Gothia cup avslutades igår, så lagom med kids..
Vi började i spelhallen, killarna va helt lyriska, dock inte vi tjejer.. Vi lämnade dom och åkte någon läskig karusell som snurra och åkte i en bana fram och tillbaka.. Annie va den som va tuffast av oss tjejer, ja och helle va lite mer skrajsna, men men vi va där för att åka och det gjorde vi me,herregud.. lite läbbig om ja säger så.. Ha Ha Ha.. Lagom när det va våran tur att åka denna karusell så kommer killarna ut från spel hallen och åker Flum Ride, som vi oxå efter åkte,. Vart lite blöta, och va det pirrade i magen i backarna.. haahahaSå skoj! Ett måste när man är där..:D
Efter det så åkte vi kanonen, va ju lite kö om ja säger så, jag och Mogge hade ju aldrig åkt den tidigare.. så det va spännande.. men väl framme och när man satt i karusellen innan den sköts iväg så började hjärtat slå väldigt fort. shit.. Ja ångrade mig nästan.. HaHaHa, men hjärtslag i högtalarna, och sedan 75km/h på 2 sek så va vi på banan...
Herregud vilken adrenalinpump det va... Pata som satt bakom mig o mogge, *asg*  satt och bara sa : - Nej, Nej Nej.... Inte nu igen.. :) Ha Ha Ha Så jäkla skoj...
Lika så bergbanan, höll ja på att garva ihjäl mig åt honom... Han är ju så höjdrädd.. Men endå så modigt att åka dessa karuseller.. :D
Efter några karuseller så öppnade sig himlen och det öste ner och dundrade för fullt och det avtog inte heller.. såva bara att gå tillbaka till hotellet och förbereda oss för resturang..
Alla klädde upp sig och va så fina det vart Texas Longhorn, ja va dock inte så jätte hungrig men en halv halva portion fick ja ner..
Satt kvar till 24 va och sedan va vi rätt möra allihoppa, satte oss en stund på hotellet och snacka innan det va dax att inta kväll på rummet, ja somnade snabbt och det gjorde även Mogge..
Idag har vi vart i Nordstan och strossat runt, ja köpte ne topp till Tuwis, leggings till mig, det fanns så mycket affärer så dit skulle ja vilka åka tillbaka... :D
Vi började åka hemmår vid straxt innan 13,00, även nu åkte vi tjej o grabb bil, dock grabbarna va snabbare ut ur parkeringshuset och väntade inte på oss, så vi åkte fel.. :/ Om man säger så här så åkte vi ca 15 mil fel.. Tror ni vi va muntra på dom då vi mötte upp dom på A6 i Jönköping då dom vart där i 1,5h medans vi vart på småvägar mellan alingsås - Borås... :/ Men men vi är hemma och resan gick bra!!!
Väl hemma möttes vi av en mys tjeja som va glad att se mamma o pappa.. Har saknat henne så enormt mycket bara på 24h hur ska det bli under bröllopsresan 1 vecka utan snuttis...  :/ Usch jobbigt.. Men nyttigt ( kanske)
Nehe, dax att lägga mig  nu kanske, Mogge börjar jobba imorrn efter hans sem.
41 dagar kvar tills vi åker, underbart härligt..men lite tårar kommer troligtsvis komma under resan me... :/
Tack alla ni för en mysig helg...
Brudarna precis kommit in på Liseberg..
I kön till kanonen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0