Smultronstället...

Igår va vi på smultronstället, jag, mogge, tuwis, Petra och Björn.. Vi åkte straxt efter Mogge kom hem..
Trodde det skulle vara kö på ca 3h men inte denna gång.. Vi stod bara i ca 10 min och det är ju bra... :D
Tuwis hade ju redan bestämt sig vad hon skulle ha för glass, vet inte om ho kom i håg från förra året.. För hon skulle promt ha en Hello Kitty glass.. Och självklart fick hon det.
Mogge, Petra och Björn tog en "peppar peppar" glas som va skit god och ja tog en geisha.. Även den är god.. Tog den förra året me.. Mumma.. Men dom är ju så stora så man blir ju proppmätt... :D
Efter den så vart det att gå och spana på båtarna, det tycker tuwis mycket om.. Sedan vi åkte båt ut tull visingsö så vill hon pka mer båt.. :D Får se när det händer nästa gång.. Ja tycker me att det är jätte mysigt att åka båt..
Har ju gjort det en hel del i  mitt liv eftersom farmor o farfar hade båt när ja va yngre... SOROKIM... :D
Idag är det fredag = jobb helg för mig, Mogge och Tuwis har haft fredagsmys.. Mysigt för dom..
Sista helgen för Tuwis denna sommar att ha "sommarlov" för på måndag börjar hon på dagis igen efter 6 veckor ledighet.. Och då börjar hon på "Röd" avd. den stora avd. Känns helt underbart.. och hon ser verkligen fram emot det.. Men tror även att ho är lite spänd me.. Mendet skönaste är ju att hennes bäst vänn Oliver följer med över till röd avd. Hennes kärlek.. Som hon ska gifta sig me som hon pratar om nästan varje dag!!!
Så måndag morgon börjar hon, blir mjukstart, sedan är hon ledig tisdag och onsdag, går torsdag o fredag.. sedan ledig måndag går tisdag och onsdag och sedan ledig till veckan efter ...Bra va.. :D
och sedan när vi åker till kreta så ska hon va ledig en hel vecka me.. Skönt för henne.. Det är väldigt sällan hon går en hel vecka kan ja lova! Tror aldrig hon gjort det.. Känns skönt för mig.. :D
Ja hoppas att det blir fint väder imorgon för när ja slutat jobba så har vi planer på att åka och bada, så ja ber himlen att va blå och låsa solens strålar lysa.... håll tummarna!!
Nehe, ska väl straxt krypa ner i sängen för klockan ringer 05,45 imorgon bitti..
Ha en bra kväll..
PS:idag hände det nått helt underbart roligt för oss... Mer får ni reda på i framtiden... :D

Kommentarer
Postat av: Anonym

Mina barn går inte heller en hel vecka på dagis! :-)

2011-07-30 @ 07:56:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0