v.27


Jaha då är vi inne i Juli redanoch vecka 27 , shit va fort det går..
Vi jobbar och jobbar, Tuwis har nu slutat dagis för denna termin så återkommer til stora avdelningen i höst.. Våran tjeja är stor nu.. :D Snuttan!
Här hemma händer det inte så mycket förutom jobb och slappa och mysa förstås.. hinner inte me så mycket annat, men alla är iaf nu friska och det är skönt! Inget roligt att va sjuk på sommaren, blir extra jobbigt när det är klippigt!
Idag jobbar ja kväll och morgon imorron seda ledig helgen, så vi får se vad vi hittar på för skoj, förslag är Astrd Lindgrens värd men vi får se vad vi hittar på och orkar.. Kanske blir fint väder så kan man åka och bada.. :D Härligt det me! Tuwis älskar ju att bada så vi får se vad helgen bjuder på helt enkelt.
Nu är vi beställt en stor canvas tavla på en av bröllopsbilderna, den får vi nästa veckan och ja verkligen längtar att få upp den i trappen. Kommer bli så häftigt!! Och den bilden är så fin!
På lördag kommer vi även finnas med i corren under familjesidorna och bröllops annonser och v. 32 i Linköpings posten!!! Så håll utkik..:D
Nehe, hoppa in i duschen och göra sig iordning kanske..
Hoppas ni alla får en bra dag, det ska ja ha på kirurgen.. ;)
Pöss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0