Vilken himmel..

Ja idag har man vart på jobbet och gjort ett kvälls pass, va på fm och inhandlade en pool till Tuwis för det såg ju ut som att det skulle bli en fin dag men det blev visst inte det iaf inte fram tills ja började jobba..
Kvällen har ju vart jätte fin, vilken sommar kväll.. och ja hoppas att det kommer hålla i sig..
Speciellt i helgen då vi åker till gbg.. och förhoppnings vis är en sväng på Liseberg.. Håll tummarna..
Natten till idag har tuwis sovit 2 nätter utan blöja, och det har gått super bra, man blir såå enormt stolt.. Och hon blir det me när man berömer henna.. Stora tjejen..
Vi har ju övat på sedan hon vart blöjfri på dagen att hon ska somna utan blöja och vi sätter på den några timmar senare ca när vi själva lägger oss.. ( ca 3h) kanske om vi dock vet att hon inte druckit mycket innan sängen eller kissa inte innan hon somnade..
Idag när hon somnade så berätta Mogge nu när ja kom hem att hon somnat vid 19,30 vaknade igen vid 21,30och sa att hon va kissnödig och gick till toan och sedan la mogge henne igen i sängen och hon somnade omg. Sååå himla duktig hon är alltså... Våran tjeja!!!! Hoppas det håller i sig...:D
Nehe, umgås och mysa lite med min man innan läggdax för en jobb dag imorgon bitti , klockan ringer 05,45 :/
Ps: idag nu ikväll när ja klev ut utanför portarna på jobbet så möttes ja av ett underlig himmel.. Titta på detta..:D

Kommentarer
Postat av: Sofie

Men shit vilka läskiga bilder! Kram

2011-07-19 @ 22:32:58
URL: http://sofnys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0