Dröm Bröllopet

ja nu har ja blivit fru Behrendtz och det känns helt underbart... :D

Va ju ledig från jobbet från onsdag v. 21.. för att förbereda inför den stora dagen, och det behövdes verkligen,, Ja/vi hade fullt upp..
Torsdagen så hämtade vi nycklarna till byggde gården så då va ja, mamma o lillasyster Petra där för att ställa iordning alla bord samt stryka alla dukar.. För ja SKA ha tyg dukar, icke papp... Så det hade vi att göra, men shit va fint det blev.. fick verkligen denna mjuka känsla som ja ville.. Vi förberedde massa andra saker så det inte skulle va så mycket på fredagen att göra, men ack fick vi.. Ha Ha Ha..
På fredagen så va vi där mellan kl: 14 och 00... Mamma, petra, björn och leffan va där och hjälpte till och självklart min bästa Annie, så då gjorde vi dukningen klar, vi plocka fram allt, mamma & leffan gjorde brudbågen, mogge, leffan o björn va och fixa björkar..
Vi va inte klara med allt då ja åkte för att ja va så trött och för att ja va tvungen att åka hem och förbereda mig inför vår stora dag.. och för att få sova.. Åkte hem och vaxade mina ben mm.. och somnade som en stock.. La även min morgongåva till min blivande på kudden, så när han kom hem senare så fick han den.. men han öppnade dock den inte förens dagen D...
klockan ringde.. 05.30, upp och duscha och fixa det allra sista innan Camilla och Annie skulle komma.. Kl. 06.30 anlände dom.. Annie hade me sig skumpa och svenska jordgubbar.. lyx på morgonen.. mogge sov, (Tuwis sov hemma hos pappa o gun) Vi bröjade med att lägga upp mitt hår på värme spolar för att sedan fortsätta med Annie.. Lockade hennes hår.. Och sedan lite frulle imellan.. men sedan drax att fortsätta med bruden.. :)
Som alla vet är ja extremt håröm, så det vart lite kallsvettningar och många AJ, men det gick bra till slut.. Annie gick in och väckte Mogge vid 9 ca så fick han öppna min morgon gåva och få lite skumpa och bubbe.. Morgon gåvan innehöll en fin silver klocka och han vart jätte nöjd.. :D
Camillas kille Alex kom och hämtade oss för att köra oss till FACE Stockholm för Make up, och vi va inte ensammna, utan några fler brudar samt bal tjejer.. Ja vart super nöjd med min Make up och Annie vart strålande vacker, som vanligt...
Efter 1h där så va det raka spåret upp till First Hotel där, Min blivande, bestman, pappa, gun tuwis och madde och hanna med blommorna väntade.. samt fia som skulle klä på oss.. :D
Innan det så va ja inte ett dugg nervös, kännde inte nått speciellt, men när ja såg allt folk, så brast det, ja började gråta och skaka.. Men det löste sig, ja kramade alla.. och Tuwis vart lycklig av att se mig, hon klappade mig på kinden och sa, va fin du ¨är.. :D underbar dotter man har..
Vi fick tillgång till relax avd. för att klä på oss.. Tog lite tid, men som tur va så hade vi fia me, utan den underbara hjälpsamma msk så vet ja inte hur vi hade klarat det.. Tack!!
Efter det, när alla va på klädda och vackra så bar det av till fotograferingen som skedde vid Brunnby Slussen i ljungsbro, tyvärr så blåste det storm men men, så va det.. Vi hade iaf uppehåll.. tur va väl det.. Kallt va det.. Vi tog massa bilder, hoppas att några blev bra iaf.. min slöja fladdrar som aldrig förr, mogge är så ljuskänslig i sina ögon, så det blir som det blir..:DMen känns som vi fick några fina iaf.. Ser fram emot att se dom.. Efter det så bar det till kyrkan, forfarande så va ja inte så nervös, mest stressad ifall vi inte skulle hinna, men det gjorde vi.. Men när ja klev ut bilen utanför kyrkan så släppte min klänning, så gun fick snöra och dra åt den, men den satt klockrent..:D
Vi mötes av prästen och vaktmästaren som hälsade oss välkomna och pratade lite med oss,,
Annie tog Tuwis i handen och ställde sig framför mig o pappa.. När in marschen började så gick dom två och porten stängdes efter dom, DÅ fick ja panik, fick ingen luft, gråten kom.. pappa va tvungen att säga åt mig att andas och ta det lugnt.. Till slut så öppnas porten igen och det va vår tur att gå ut.. Gick me gråten i ögonen o halsen hela tiden.. Gick inte att titta åt nått håll, eller på någon för alla grät.. mogge stod och tittade uppåt för att undvika att gråta..
Pappa lämnade av mig till min blivande och då började det kännas OK igen..
Började med en solosång, Shirley Clamp- Du är allt, Sara Sköld sjunger så otroligt vackert, tack för att du ville sjunga på vår dag.. :D
Tiden i kyrkan gick så fort och det va så underbart härligt, vilken kännsla.. Båda två skulle vilja göra det igen.. Så mycket känslor och kärlek..
Löftena gick bra, båda sa JA utan tveckan och vi glömde inte bort nått...:D Vi hade tre solo sånger i kurkan och två psalmer.. och det blev mycket musik precis så som vi ville ha det, vi älskar musik, och vi ville att det skulle höras..:D Tuwis kom fram me ringarna, gullungen,och när ringarna va på och allt det va gjort så kunde man le,slappna av och le, och vi kunde inte sluta le,,, Mungiporna gick inte att få ner..
som folk sa att det va stor skillnad på mig när ja gick in och ut.. som dag och natt..:D precis som ja kände mig, lite rädd och nervös till lycklig och avslappnad..
Vi mötes av alla våra gäster utanför kyrkan, dom blåste såpbubblor på oss, mysigt.. Och fotades.. hela tiden av det blixtrar.. underbart.. Vart upphämtad av en raggar bil, trevligt och vi åkte en lång sväng för att våra gäster skulle hinna ner till byggdegården och göra en del saker innan vi anländetill festen.. När vi väl kom tillbaka så mötes vi av ett Hurra hurra hurra och att servitrisen kom men våra glas så vi fick skåla.. Och tuwis ville me sitta på bilen såklart..:D
Då va festen igång, många kramar och pussar senare.. så va förätten igång..
Middagen va helt underbar, min älskade tärna hade ett sådant vackert och gripande tal så tårarna kom, tack snälla du, du betyder massa för mig..:D
Vid varmrätten hade min far tal, ett tal som fick mig att gråta, känna mig rörd och älskad.. Ett sådant starkt och fint tal så det går inte att beskriva.. Älskar dig pappa.. Det va fler som vart rörd av talet som berättade för honom att hans tal va bland det finaste dom hört..
Kina Mogges mamma hade en lek i sitt tal, shit va skoj det va, fick alla att asgarva... Hahahaha
det va mycket som hände under middagen, sånger, lekar tal.. En sak som va så otroligt fint va en sång som alla gäster sjöng för oss och tände ett varsit ljus som sedan fick vandra fram till oss (brudparet) och sättas i ett stort hjärta med rosor i.. Mycket vackert och gripande..
Tårtan hade självklart min vänn Angelica gjort och den va precis så som vi ville ha den, perfekt så god.. Och under tiden då ja o mogge skar förta tårtbiten så börjades MIN låt spelas som ja sjöng in i studion på möhippan.. Du är allt.. ja vart rörd och många tyckte det va fint sjunget, glädjer mig.. :D
Efter tårtan så fick alla gå ut och sträcka på benen så serverings personalen fick ta bort bort och öppna dansgolv.. och det vart brudvals.. självklart då me utan förvarning så spelades min andra inspelade låt: vacker utan spackel..:D hahaha  så roligt.. :D Men brudvalsen vart fin, kärleksfull och underbar..
När mörkret föll så fick alla gå ut igen och se oss tända svävande hjärtan som skänker lycka, vä tände ett varsitt.. och det va mysigt och härlig effekt..
Festen va efter det i full gång, mycket bra musik, alla ville dansa me bruden. Tuwis dansade massa , åkte hem vid ca 23 tror ja klockan va.. Vilket party, har nog aldrig vart på en bättre fest.. Vilket bröllop.. Ett perfekt bröllop från början till slut.. Värt varende minut på planeringen i 1 ½ års tid, men utan alla serverings hjälp så hade det inte fungerat så bra som det gjorde..
Vid 03.00 så kom en Limousine och hämtade mig och min man och körde oss till First hotel och sviten vi hade hyrt,, Vi hade fått in en stort frukt sakkrik och skumpa och vi bubblade på natten när vi kom hem och bara hade det helt underbart mysigt som nygifta.. Redan så på natten så sa min man att han skulle vilja göra om kyrkan en gång till.. för den känslan att få se din brud komm och lova henne allt är en häftig och underbar känsla.. och det håller ja me om..

Vår bröllops dag i korta dag, dagen innehöll så många vackra, underbara och otroligt stunder som vi kommer ha me oss.. Så många som ställt upp och stöttat, hjälpt oss och förberett saker inför festen som vi inte hade en aning om.. Ni ska ha ett STORT TACK!!!! Ni e alla guld värda..
Ett stort tack till er alla som va där och ville dela denna underbara dag med oss.. Det betyder ALLT för oss.. Hoppas allt alla hade lika roligt, trevligt och underbart som vi hade..

Vi fick vårt dröm bröllop, finns inget som vi skulle vilja ändra på.. Den va helt PERFEKT!

lite bilder:


På morgonen

Min tärna blir fin..

hahha

Skål..

 

Smink tajm..

Påklädning

 

prinsessan

Brudgumm o bestman

 

 

Kyrkan..

Pappa för fram mig..:D

Sammanbitna..

Lyckliga..

 

Nygifta

Familjen.. <3

Far & Dotter

Lycklig Brud..

Middagen igång

hihihi

lekar

 

Vi hitta varann.. :D

 

servettringen med vårt monogramm..

hahha Mia är under klänningen... :D

Våran tjeja

min bukett

Ljus Sången, otroligt vackert..

 

Brudvalsen

 

Svävande lycktorna

 

Våran tårta..

Festen va igång, bruden något onyckter.. hahhaha snyggt smile... *asg*

 

Fler biler får ni inte.. :D

 

Pöss på er

 


Kommentarer
Postat av: Fru Jensen

Åh gumman, jag gråter av dina ord och fina bilder - vad vacker du var och vilken oförglömlig dag ni fick!



Om drygt en vecka är det min tur och jag är så sjukt nervös... Om du har några bra tips att dela med dig av nu när du "gjort ditt" så vore jag tacksam :-)



Jag vill önska er all lycka i livet som man och hustru!



Kram Johanna

2011-06-01 @ 23:37:01
URL: http://fru-jensen.blogspot.com
Postat av: Cecilia

Hej... Vilket fint bröllop ni verkar fått... Om ett år är det min tur... Kollar runt på catering. Vilken hade ni och var den bra?



Kram Cissi (Jenny Edlunds syster)

2011-06-02 @ 22:34:09
URL: http://karlochcecilia.blogg.se/
Postat av: Sofie

Grattis Fia! Hmm, säger man grattis :/?. Ett stort lycka till från mig! Jättefína bilder, du är hur vacker som helst!

Kram

2011-06-04 @ 19:44:01
URL: http://sofnys.blogg.se/
Postat av: Gun Kjellberg

Hej gumman o tack för dom värmande orden. Det va ett jättefint o roligt bröllop på alla vis. Det viktigaste är att ni e nöjda, allt flöt på o alla va glada o hade jättekul.Tuttis va så duktig o orkade så länge eller som hon själv sa: ja dansade mitt i natten o det gick ju bra!!! världens gulligaste dotter har ni. vi älskar er, puss o kram

2011-06-06 @ 21:09:54
Postat av: Mirelle

Vilka underbara och vackra bilder Sofia! Och vilka vackra ord du skriver, vilket drömbröllop du har haft. Jag är fortfarande lika glad att få läsa dina blogg och allt fint som du varit med om i ditt liv och fått dela kärleken så länge. Blir tårögd av det jag läser och ser, tänk att få vara du och att få vara så lycklig! :) STOR KRAM MIRELLE

2011-06-29 @ 13:30:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0