- 1 h

igår kväll va ja lite orolig, ställer min iphone om sig sj, eller måste ja ställa om den.. kommer  klockan ringa imorgon bitti.. Men det gjorde den, eller ja ställde klockradion vågade inte lita helt på iphonen.. :D
Så kl. 05,55 ringde klockan i sommartid.. och det va ljust ute.. kort i taket..
ja va trött men men bara att palla sig uppåt och gå till bilen för att åka till jobbet. men idag har det vart lugnt och det passar ju en söndag... eller hur ? har ju vart ledig en vecka nu så det va skönt och sätta igång och jobba, man saknar jobbet när man är hemma ett tag, eller hur?

pappa & gun hade haft Tuwis då Mogge jobbat me idag, och dom hade vart ute och plockat tussilago, redan sa ja.. Så då är det vår.. Underbart..

Vid. 17 va vi o hämta Mogge på jobbet, som va helt slut efter denna helg på K-rauta vart sååå mycket folkt.. men inte lustigt då det har vart kalas erbjudande i hela butiken!!!

Nu ska vi se på mästarnas mästare.. Skoj att det börjar igen, kvällen kommer bara bestå utav slapp och biggan senare.. och ladda inför en jobb kväll imorgon..

inte så roligt inlägg, har inte hänt så mycket! men men så e det ibland!

Pöss på er

http://www.herbalfire.com/images/Coltsfoot.jpg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0