Ledig dag

japp idag är ja ledig, och det behövs kan ja säga.. va så trött.. vaknade av att kyrkan ringde och berättade vilken präst det är som viger oss... och do va klockan 10.30... Snacka om trött..

Tuwis ligger så snällt brevid och kollar på bompa.. :D Mammas snuttis..

nu ska vi straxt göra iordning oss och åka iväg till ankan och aimee.. Tuwis ser fram emot det och det gör ja me.. :D kommer bli skoj.. och så ska ALL planerign med bröllops tårtan göras och INGA ändringar efter det nu fia.. ahhaha Tycker synd om Ankan som har mig som kund.. :D

Måste bara berätta att när vi satt och åt igår så hörde ja ett väldigt duns ifrån maskin (tvättmaskinen) ja visste att mogge tvättade sina jobbar byxor, sedan fick han panik och kom på att han kanske glömde sitt kortcase i fikan och han tittade i maskin och där låg det i allt skumm och vatten.. Alla kort han har, visa kort, körkort mm.. men man kunde inte göra så mycket än att vänta så maskinen kunde köras färdigt..
Måste säga oxå att han tvättade på 95 grader, det e varmt...

Men när maskinen va klar så hade inget kort gått sönder, det enda va att färgen från texten på visakortet hade skitits.. Och han testade kortet (visa) imorse och det funka.. Skönt!! hahah men vilken klant!!!

nehe, dusch och sedan iväg..

ha en bra dag!!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0