17 dagar.. :D

igår jobbade jag kvälls tur, saknade ihjälp mig efter tuwis igår.. Det brukar gå jätte bra men igår va det jobbigt... Saknaden va såååå stor.. så när ja kom hem så va ja tvungen att gå in och pussa på henne.. Men ville ju inte väcka henne.. Så när hon kom in tassande till oss i natt så vart ja så glad.. mysigt.. låg och höll om henne hela tiden.. Mammas älskade tjeja! Klockan ringde 05.30, det va bara att kliva upp och åka till jobbet..
Nått som va så skönt imorse va att man inte behövde nått på sig förutom tröja, det va så varmt och skönt.. underbart.. och solen lös vis 6 imorse.. Sommar! Hoppas bara det håller i sig om inte att det är så här om 17 dagar oxå.. För det är då vi gifter os... Gah shit va fort tiden går nu...
Idag efter jobbet så åkte ja raka spåret till dagis och hämtade min prinsessa, åkte sedan hem och hämtade lite saker för att sedan åka till kaga byggdegård och möta upp vår catering firma, gå igenom allt med maten och serveringen..:D Så nu är det klart me, skönt!

Idag på jobbet fick jag även min skylt, där mitt namn, min beteckning och att jag arbetar på Kirurgen, så kännts bra att ha haft den på mig.. :D Men om 17 dagar beställs en ny skylt till mig som det står Sofia Kjellberg Behrendtz :D


Imorrn är ja ledig och det är underbart skönt, ska sova sova sova, och mysa med min sessan.. Efter middagen ska ja till face och bli provsminkad inför bröllopet..:D Spännande och intressant.. Längtar!!!

Nu lite mys med min blivande man..

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur fixa de jobbet på kirurgen?nyfiken bara:)

2011-05-12 @ 21:40:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0