Mindre än 1 vecka nu..

Idag är det måndag den 16 maj, igår va det 15 maj och ja hade namnsta!! :D Vart grattad på jobbet och hemma av Mogge o Tuwis..

jag jobbade ju lång helg menas fre-mån men ja arbetade oxå tors pga eget byte.. Så vart en tuff helg..
Mogge har ju inte arbetat denna helg utan bara vart hemma och mys med sessan.. Dom har busat för fullt..
Lördagen jobbade ja morgon så när ja kom hem så va det bara att åka iväg och inhandla kött, för vi skulle ha gårds fest..Förra årets gårdsfest slutade inte så bra, det va för det första inte så många av grannarna som kom ut kan bero på regnet. för det öste ner.. Iår va det många familjer som kom och det va super skoj, kidsen latja för fullt.. Vart ett och annat glass gott att dricka, och vi grillade för första gången detta år, åå shit va gott det va.. Vi har ju ännu inte inhandlat någon grill, slängde ju våran i höstas.. Men måste nog inhandla en nu..
Vid 21.00 på kvällen fick ja in barnen hem till oss för att se Eric Saade, och Tuwis va helt lyrisk och överlycklig av att höra populer.. hon kan ju texten klockrent, och alla hans rörelser han gör i dansen.. Mammas lilla musik tjej..
ESC gick ju bra för en gång skull för sverige 3:a är ju inte illa.. Bra kämpat Eric....
Tuwis hade ju vart igång hela den dagen så somnade som en stock vid 22 tiden, så vi ja o mogge gick in då me tackade för oss, vi gick in och såg ESC, och ja va trött efter dagens arbete samt att ja skulle arbeta dagen efter me så behövde lite vila..
Söndagen så fick ja sova lite längre men tror ni kan kunde? icke, men låg och bra slappa en stund i sängen och sedan gick ja upp och åt god frulle med min fina familj, ja åkte hemmifrån vid 13.30 ca så då gick tuwis o mogge ut och lekte lite innan maten skulle göras..När ja kom hem igår kväll så va det städat och fint här hemma, duktiga min älsklingar.. :D

Idag jobb igen en morgon tur, mogge körde mig till jobbet efter vi lämnat tuwis på dagis.. kl: 12.15 ringde dagis till mitt jobb och sa att Tuwis fått feber så va bara att stämpla ut och åka och hämta sessan.. När ja kom till dagis, vart hon glad att ja kom och hon är lite hängig.. mammas lilla snuttis, lite sjuker.. men hoppas hon blir frisk snart.. Håll tummarna..

Idag när mogge kommit hem så ska ja åka och hämta våra champangeglas som har greverats, spännande.. Nu är det bara 12 dagar kvar tills vi blir man o fru.. vi sa det båda två igår att vi längtar nu när det e så nära, innan har det känns som om att det är på skämt eller dröm,, men det e det inte.. Så vi ser verkligen fram emot det..
Nu ska bara allt betalas.. sedan så kör vi., På onsdag så ska vi ha vigselsamtal med våran präst, kommer troligtvis blir kännslosammt och spännande.. ser vi fram emot och på torsdag så ska vi åka till krinolins för att sy in min klänning och fixa allt innför bröllopet.. :D

nehe, ska hämta lite dricka till sessan,..

Pöss på er



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0