Vigselsamtal..

torsdag idag, och nu är äntligen tuwis feber över.. :) Tisdags kvällen vart hon dåligt.. tempen bara steg även att hon fick panodil.. 39.9 hade hon och hon bara låg och va glöd het.. Låg och yra och himla med ögonen,, Så ja och mogge bara låg hos henne och tryckte i henne vätska.. efter ca 5 h med denna höga temp så började den sakta men säker skjunka.. och hon blev sig själv igen.. men jätte trött.. Så hon sov hela eftermddagen och natten mot onsdag och enda till kl. 9.. sen igår va tempen 38.3 halva dagen men på kvällen va den borta och nu e det inget.. skönt.. Höga feber toppar som både ja och min pappa har.. ärftligt?

igår va ja och mogge me på vigselsamtal med våran präst.. Visste inte riktigt vad som skulle ske men prästen va super trevlig och bra.. Det kände både ja o mogge och det är ju viktigt att det är bra för båda oss.. Vi fick presentera oss lite, berätta hur vi träffades och varför vi tror att vår kärlek håller ihop oss.. Och iden frågan så va det mogge som prata och sa sånna saker som gjorde mig helt tårögd.. och kände bara så hiomla mycket kärlek.. åå vad ja älskar honom.. Vi gick igenom vigseln och vi fick bestämma vissa saker.. Vi fick även gå igenom hela vigseln(öva) och det vart lite känslosammt och ja kände mig helt varm i hjärtat.. Vårt bröllop kommer bli helt underbart..
Både ja o mogge längtar som aldrig förr..

idag torsdag så ska ja o tuwis iväg och göra lite ärenden som är om bröllopet och sedan i em så ska vi till helles och fixa alla kläder, min klänning ska sys in en del osv.. Tuwis ska se om henne klänning behöver sys ut lått på längden hon har ju vuxit en del sedan vi tittade ut den.. :) Mogge ska ju pröva allt sitt så det sitter bra.. Vill ju inte att nått sitter sådär på den viktiga dagen..

nehe, tuwis tittar just nu på Trassel och ja ska göra iordning mig innan vi åker.. h

Ps: Ett stort GRATTIS till lilla Phillefjonk som idag fyller 7 år.. puss på dig kusin... <3

http://mamaelin.blogg.se/images/2011/richard_kiel_i_disneyfilmen_trassel_141502841.jpg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0