Lån bil

idag väcktes jag av en pigg liten allert tjeja kl: 7.00, herregyd vad tidugt för mig.. iaf när jag är ledig och känner att ja skulle behöva ta igen lite sömn..
Men men va ju bara att kliva upp, och så är hon världens trotts nu, så börjar morgonen med lite tjaft.. inget skoj.. Mne gäller att inte ge sig, Så när hon väl förstår ca 1 h efter första gången jag har sagt i från så går hon bara iväg och kommer sedan en stund senare och vill komma upp till mig.. Men det går i våger detta med trotsen.. Och man märker att hon fortfarande testar oss, både mig o mogge.. fast mest mig tror ja!!!
Men men så är det när man har barn och det tillhör och man visste om det ... har sin charm oxå..elelr hur?
Idag har vi inte gjort så mycket, vi har myst hemma, tiden har gått så sakta idag då vi gick upp så tidigt..
på em nu så tog vi våran lilla lån bil från Ryds Glas, vi har ju lämnat in vår bil för att byta ruta på den, (stora rutan) det har vart en spricka i den ett tag nu, men ja blev så trött så ja ringe och boka en tid i fredags och fick en bra tid idag! Så ska snart åka och hämta våran pärla, skönt för denna lån bil en KIA, herre gud, jag ska aldrig köpa en KIA kan ja lova. iaf inte av denna modell..
Hihi idag fick vi våran fotobok som vi har gjort från bröllopet, och den vart klockren, så bra och fin.. Så nöjd! Ska stå i vitrinskåpet och lysa av kärlek..
Nehe, ska möta mogge nu snart så måste åka.. se om vi två däckar i soffan i varanns famnar i kväll igen, Kl. 22 somnade v i i soffan igår kväll, ja vaknade av att ja hade ont i nacken legat på mogges arm i 2 h.. Ha ha mysigt!!
Ha det !
Sådan bil har ja o tuwis åkt idag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0