Mardrömmar

Nu ligger snuttan inne i våran säng, efter en sådan episod av någon slags mardrömm.. Hon vaknar verkligen och är helt hysterisk om man säger så... Hon gråter och skricker när hon inte riktigt är vaken så man måste väcka henne.. Lider så mycket med henne.. usch vad jobbigt det måste vara! Men som tur e så e vi 2 som stöttar och tröstar henne.. Hon har fått sitta uppe i soffan med oss och pratat i en timme nu ungefär, och vi har fått henne på egna tankar.. Men nu ligger hon i sängen och försöker sova.. Hoppas hon somnar snart och att natten blir lugn..
Imorrn e det fredag, jag jobbar kväll och hela helgen, går av mitt helgpass på måndag em. Så jag vet vad ja gör i helgen.. på lördag ska vi hem till Mia & Jimmy med Kids, Tuwis e bjuden på Halloween disco.. och hon ska va utklädd till prinsessa har hon bestämmt sig för! Mammas prinsessa! Mys!
Ja ska snart me krypa ner i sängen och försöka sova lite, för om möstret fortsätter så kommer prinsessan vakna runt 7 imorgon igen.. så bäst att va lite utvilad iaf.. :)
Ha en bra natt..
Pöss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0