Love iPhone

idag har ja vart ledig, men vi har vart rastlösa ja o tuwis.. Hon vill ju inte sova längre än till 7,30 så bara att kliva upp.. La oss o tittade på bompa en liten stund..
Åt frulle, och så bra frulle som hon åt i dag va sååå länge sedan hon gjorde.. Hon åt en risifrutti, 2 glas nyponsoppa och en smörgås.. Bra va!! Ja vart super nöjd och stolt..
Vi städade hemma, och tvättade sedan åkte vi iväg och tvättade bilen och åkte och fixa en tid till att byta våran vindruta på bilen.. Så ny ruta på torsdag, skönt.. och kommer bli bra.. Sedan iväg till jobbet och hälsa på.. Tuwis har ju pratat om att se hur mamma jobbar speciellt nu när sjukhuset visas på tv och hon vet att ja arbetar där..
När vi kom upp så vart hon blyg, men förstår ja me. Mycket folk, stor avd. och mycket nytt efter det så drog vi in till stan och gick och strossa..
Ja hittade ett bar örhängen ja önskar mig när ja fyller; från Snö.. ett (små) par runda med tror det va 3 små stenar på..så fina blev kär...:D hihih och hittade massa fina armband me från snö. ja älskar ju smycken.. så roligt!
Efter det ett besök på lättsam, gillar deras leksaker och det gör även tuwis.. så där slog vi ihjäl en bra stund sedan vart det ett besök på Body Shop för att köpa tide body butter... :D Älskar´t.. Man blir mjuk och luktar gott och länge!!! Köpte en ny idag den med hasselnöt är det va!? Älskar den, men mogge tyckte den luktade "tant" hans egna ord! Så tack för den.. :/ men men ja gillar den!
Idag fick ja även hem min nya mobil min iphone 4 s och den är så fin, så bra allt är bra igen.. Älskar iphone..
Imorrn får vi se vad vi hittar på, ja o tuwis har en heldag tillsammans mogge ska hjälpa kina att flytta.. någon som vill ses? hör av er..
Nehe, mysa med min man innan läggdax..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0