Omständig familjen .. :)

Bulgarien hade vart jätte trevligt, men efter vi hade bokat och vi har pratat med lite folk och läst en hel del så började vi att ångra mig, Varför vet ja inte...
Inatt har vi verkligen sovit på saken och kom fram till att vi måste ringa till apollo och lösa detta..
Och det va bland det första ja gjorde.. Och nu känns det helt rätt..
Vi har bokat om våran mysiga familje semester från bulgarien och sunny beach till Turkiet och Side och det känns jätte bra..
Denna resa till turkiet va det vi tittde på först.. och detta hotell.. Blir lite dyrare men vi kommer bli nöjdare.. Och kommer bli klockrent för Tuwis..
Och ännu ett pluss att vi lyfter från arlanda på morgonen inte sent på em och flyger hem på dagen från turkiet inte mitt i natten så det va ett stort pluss.. :D
Detta känns bra och tryckt.. och har hört så mycket positiva saker om side och turkiet.. Längtar.. Så nu åker vi 9 Maj ist för 17 maj.. Inte ett dugg krångliga eller hur? Men man måste ju få bli nöjd och inte känna ångest, eller hur?
Nehe, mys dag med Tuwis, skönt och vara ledig idag efter helg jobb, men imorrn jobbas det igen och på fredag Ladies Nigt med Mia o Johanna ska bli sååååå skoj, längtar.. och längtar oxå att få umgås med dessa tjejer!!!!
Ja o Mia har vart tajta en gång i tiden, men glidit ifrån, saknar henne!!!
Plocka bort frullen, sedan in i dusch kanske...
Ha en bra dag.. pöss på er
Vårt NYA hotell:

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0