Tandläkaren...

idag, skulle ja igentligen vart ledig men hoppar in och tar ett extra pass, inte helt fel när money kommer sedan.. :)
Så fick ändra Tuwis tandläkar tid till en tidig tid idag ist, så kl : 9,00 va vi där, Tuwis va inte nervös eller så.. Det va ju trots allt den första gången för henne..
Hon satte sig så snällt i tandläkar stolen och när handläkaren började höja och sänka ner ryggen/huvudet så vart hon lite skeptiskt och stel men hon öppnande munen så duktigt och tandläkaren sa att hon hade jätte fina tänder.. Inga hål och inget början på hål heller.. Men så som vi borstar så skulle ja va förvånad..
Honva jätte duktigt och så stolt, hon fick en liten present av tandläkaren.. Så nu är snuttan på dagis och berättade glatt vad hon hade vart på fm.. :D Skoj för henne!!!
Imorrn är vi lediga ja o snuttan så då ska vi sova till en början me hoppas ja iaf.. Sedan om det är lika fint väder som idag tänkte ja ta me hjärtat till valla, någon som vill me?
Fick ju nya gardiner igår, och idag köpte ja o tuwis nya köks lampor oxå, skit snygga, fick ju ett tips av en läsare vart ja hittade svarta snygga och det blev så.. Tack snälla du vem du nu va för tipset!:D
7 månader kvar tills vi drar på utlands resa hela familjen och vi längtar så nått enormt så ni kan inte förstå, ja skulle helst vilja åka imorrn..:) Tuwis pratar om det ofta sedan vi berättade det för henne.. Så det kommer nog bli skoj för henne.. :D Spännande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0