Bye Bye Nappen 12/9-11

I måndags så bestämde vi oss för att en gång för alla göra oss av med nappen..Vi har pratat om det läänge, att bamse ska få dom, men när vi väl va där så vågade hon inte ens gå nära Bamse så då gick det ju inte, sedan skulle hon ge dom till pippi men dit kom vi tyvärr alldrig.. Men samtidigt där imellan så har hon pratat om att kaninerna ska få dom och vi vart trött på oss själva som bara skjuter fram det så imåndags så letade vi reda på alla dessa nappar, la dom i en fin present påse och skrev ett brev till dom, där hon skrev sitt egna namn och målade på det..
Vi hann dock inte upp till kaninerna innan dom stänge eftersom vi ville att mogge skulle va med.
Valla stänger kl: 16,00 och mogge slutar då, samt att han fick jobba över denna dag oxå.. typiskt. Men jag ringde till dom när vi va i valla och då va kl ca: 17,30 och dom va så underbart snälla så dom öppnade in till kaninerna så Tuwis fick lämna sina nappar..
När vi väl kom in till dom så va hon inte jätte intresserad längre av att lämna dom hon ville bara klappa och mata dom. Hon hade även plockat blommor till kaninerna som dom åt upp..:D Det va mer intressant. Men hon hängde den lilla napppåsen på en bur och sa hejdå till napparna. Sedan va det inget mer med det. Hon skulle oxå inan hemfär hälsa på alla djur och hästarna är ju en favorit. Hon klappade och hälsade på dom.. samt getterna..
När vi väl kom hem och sedan dax för sängen så va hon ledsen och vile ha nappen, men vi pratade med henne vad hon hade gjort med dom, och att kaninerna vart såå glada över dom, och att hon är en så stor och duktig tjej, Men den kvällen så tog det 2,5h att få henne att somna, dag 2 tog 2,45h att få henne att somna men då inget prat om nappen från hennes sida, igår igen det fort att få henne att somna men hon va ut pumpad av energi och idag har det nu tagit 1,45h att få henne att sova.. Men även idag igen prat om napparna.
Men vet inte om det kan va ett orosmoment för henne att inte ha nått i munnen när hon sover, kan det va det därför hon inte somnar? För har aldrig vart så här innan? Men hoppsa det vänder snart!
Men hon är så duktigt och vi berömmer henne flera gånger, och hon säger själv att hon är en duktigt tjej som inte längre har napp..
Mammas & Pappas STORA tjeja...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0