Långhelg väntar!

jaha, då har fredagen kommit, redan.. Hmmm hur snabbt går veckorna igentligen!? - Alldelles för fort om ni frågar mig!
Ja sitter just nu i soffan och laddar för en långhelg på jobbet.. Spännande! 
Lämnade sessan på dagis för en stund sedan, idag va hon dock inte så sugen på att gå dit tyvärr, hon sa att hon ville vara hemme med mamma och leka ist! Hon är ju knappt på dagis och när hon väl går dit vill hon inte vara där, är hon för lite på dagis? är min fråga då!?
Men vet ju att när hon väl kommer dit och börjar leka så trivs hon som fisken i det blå.. Mammas stora tjeja!
Igår va vi på Toys ´r´us , tuwis visade exakt vad hon önskade, och det va inte så mycket som ja trodde. och allt hon önskade sig och pekade ut har hon verkligen pratat om..
Så jag & mogge fick en lista:
  • En Hello Kitty dator
  • Bell klänning ( skönheten & odjuret)
  • Bell Skor
  • Bell krona
  • Bell Handskar mfl saker från Bell
  • Ett smycket skrin med en ballerina i, en med lådor och så.
  • Skrållans lillasyster Lillan
Så då va det klart, behöver man inte fundera på det.. Hon fyller ju år med staxt efter jul så då vet vi oxå vad hon önskar sig, för det har hon tjatat om hela sommaren.. :D En Kickbord! Kalas !!!
Igår kom våra nya vinterjackor, herregud va snygga dom va, älskar min blåa och är så glad att ja tog en blå ist för en svart som man alltid har!!! Mogge är jätte nojd med sin me!! Känns bra!! Bra köp!
Nu e det bara Tuwis kvar som ska ha en vinterjacka som vi ska ha till lite kapligt, när man åker iväg ingen (lekjacka) om ja säger så för det har hon många av och även overaller!!! Men hittar ingen ja gillar direkt, skulle vilja ha en mörjk grå till henne som man sedan kan ha rosa assesoarer till.. :D Fint va!?
Nehe, dusch innan hopp i bilen och rulla mot Us!!
Ha en bra kväll, och titta på IDOL åt mig för ja missar det.. :(
Pöss på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0