Liseberg

I lördags så åkte vi mot göteborg och liseberg, Tuwis va helt lyrisk...
När vi kom ner så kan ja säga att vi INTE va ensamna..:) Men det gick bra..
Tuwis åkte en hel del, och tyckte det va jätte skoj.. Det va även mycket kö till barn karusellerna me så det va lite tråkigt,, för kidsen tappar suget att stå i kö, men men det går!
Tuwis & Morfar åkte farfars bilarna och då kom kaninerna, och det gillades inte av snuttan.. Hon höll krampaktigt i morfar och ville inte hälsa eller va i närheten av dom.. Men endå är det dom som har gjort stört intryck på henne, för hon pratar om dom hela tiden! Men säger oxå att hon inte vågade hälsa på dom.. Men det kommer!!!
Jag och Mogge åkte balder, och herregud va skoj,, Han ju inte åka den sist vi va nere, skapligt drag iden.. Jag & Gun åkte kanonen, den är sjuk!!! Herregud vilken fart,., Hahaha men skoj!!! Och sedan vart det bergbanan..
Vi gick även på 3D bion Sammys Äventyr i lisebergstornet.. Den va fin och Tuwis gillade det!!
Tuwis och ja spelade även på Geischa hjulet ovh vi vann en stjärnvist en stor Geischa.. 2 kg med geischa... Mumma, men nu ahr vi ett bra tag fram över.. Ha Ha Ha
Det vart en lyckad och bra lördag!!
tack Pappa & Gun för denna dag!

Igår söndag så höll vi på här hemma, vi möblerade om i Tuwis rum och fixade så det vart bättre, vi stor städade lägenheten och sedan åkte vi till IKEA för att inhandla lite nya förvarings saker till Tuwis rum.. Hennes rum är ju så litet tyvärr, eller har hon mycket grejer?
Vi köpte även nya vinter kängor till skruttan, och vi va inte ensamna, det va lite utplockat redan i storlekar, men vi hittade ett par.. Vi har ju alltid haft Viking innan men köpte ett annat märke detta år, försäljaren på ecco sa att dom va snarlika, ingen större skillnad och inte i pris heller, så vi får testa, Funkar dom inte så bara köpa Viking igen som vi vet är skit bra!!
Fast när ja kom hem igår, så vart ja endå lite tveksam, om ja ska lämna tillbaka dom och endå ta ett par viking,, hmmm Vill ju inte att hon ska frysa i vinter, bara för att vi testat en annan känga! får se vad vi gör!
Jobb kväll ikväll och dag i morgon, sedan ledig 2 dagar, ska man hitta på då då,, förslag?
Ha en toppen dag..
Pöss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0