Underbar Bröllops resa

Ja måste säga att man kan nog inte ha en bättre bröllopsresa än vad vi har haft.. Det har vart helt otroligt underbart!
Vi har ägnat all tid till varann, vi har gjort massa saker..
Vandrat, shoppat, gått på fisk terapi, ätit gott, drukigt gott, utforskat, badat, solat och massa mer..
Flyget ner gick mycket bra, starten var försenad 20 min men det togs igen av medvind så va nere 20 min innan uträknad landnings tid..
Va på hotellet vid ca Kl: 22.00 på kvällen.
När vi klev av planet så möttes vi av en värme vägg, då va det 29 grader på kvällen, hur underbart som helst..
När vi väl kom till hotellet så packade vi upp och duscha och bytta om och gick och utforska hotellet och området.. Handla vatten såklart..
Efter det satte vi oss på resturangen/baren på hotellet och tog en drink för att sedan anlända till hotell rummet och sova för att näst kommande dag gå upp skapligt.. Mogge väckte mig vid 07,00 ca, och började fota.. Va bara att kliva upp och göra sig iordning för frulle..
Sedan gick vi ut och utförska chania.. vi gick och gick och det belv varmare o varmare.. Gick tillbaka till hotellet straxt innan lunch och bada o sola resten av dagen.. Underbart..
Måndagen gjorde vi en fm inte i staden chania, med lite shopping och mys, denna underbara hamn.. oslagbar! Käkade på en resturang som heter Zepos och deras hamburgare är oslagbar! Längtar efter den :)
Ska inte berätta om alla dagar men iaf tisdagen så gjorde vi chaniastad en em/kväll, vi shoppade gick och kollade på statyer, kappel, och massa historia.. Mogge älskar det och det va jätte intresant och rofullt.
Vi gick och åt på en bra och lite finare resturang i hamnen, där servitören va så himla underbar. och middagen va ett minne förlivet.
Mogge beställdein en Big Beer och fick in en glass stövel med öl, 1 liter.. hahah vi höll på att tappa ögonen.
Servitören kom in med raki och bjöd oss på. Mogge drack och drack, haha och när vi väl hade fått ner den lilla flaskan så kom han med ytterligare en.. *asg* Men den fick vi inte i oss, raki va inte så gått kan ja säga.. ;/
Vi va hemma vid 01,00 på hotellet denna kväll. och denna kväll va den bästa.. Så himla mysig, kärleksfull, händelserik, spännande ja allt som man kan tänka sig.. Underbar dag!
Hela semestern gick i kärlekens tecken, helt underbart! Vart grattade på hotellet till giftemålet och dom önskade oss många barn.. ;)
Det har vart fint väder hela veckan, ca 35 grader på dagarna och runt 30 grader på kvällarna 2 dagar visade termometern 47-50 grader.. Då kan ja meddela att det va varmt, till och med dom boende på Kreta svettades och tyckte att det va jobbigt varmt dessa dagar.. En av dom dagarna va i lördags (sista dagen för oss) det va otroligt varmt.. Men underbart!
Det va känslosammt att åka hem i lördags, ville självklart hem till Tuwis saknat henne massa, men har gått bättre än va ja trott.. Hon har haft det toppen bra i Ekängen.. Vart prinsessa hela veckan.. :D
Vi hade gärna velat stanna kvar och fortsätta ha en underbar bröllops resa, veckan bara rusade förbi.. Men vi har verkligen kommit varann så himla mycket närmre och det känns underbart... Älskar denna man nått fruktansvärt mycket!!! Och det är min MAN..
Kommer lite bilder, visar inte alla men några:

Kommentarer
Postat av: Jessica

Det ser underbart ut!

2011-09-14 @ 23:57:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0