Vagn..

Tuwis hade haft en super bra dag på dagis och dom hade haft gymnastik och ätit fisk.. Lycka:)

Idag har det vart fullrulle ute på tomten, nu är alla rör nere i jorden (dränering) alla buskar som vi hade på tomten är äntligen borta,,,, så skönt! Vill inte ha massa buskar och skit i onödan..
Blir en fin och stilren häck och en vitt förråd så snyggt som det kan bli:)
Imorrn bitti kommer gubbar hit och visar vad det blir för förråd och mäter lite.. Spännande.. Det vi vet är iaf att vi får ett större än vad vi hade.. Bra och som vi vill:) hade ju ändå tänkt bygga ut det till nästa år men slipper det, inte oss emot ;)

Om två veckor kommer bevis vagnen hem, ser fram emot att få se den "live" känns fortfarande lite overkligt att hon snart kommer, tuwis ska bli storasyster och vi två barns föräldrar.. Än har vi inte mycket klart för hennes ankomst men det kommer snart..

Mogge mår si och så imellan åt mår han bra och där emellan kass .. Långdragen förkylning lr vad det e han åkt på..

Nehe mysa lite med tuwis som är ny badad och myser i soffan med snuttis framför bompa:)

Vagnen:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0