Nytt till huset

Nu är det inte långt kvar tills vi får nyckeln till vårt nya boende.. och det känns helt underbart.. Vad vi längtar!
Vi har börjat packa lite mer, eller vi har packat 4 kartonger samt 3 soppsäckar.. Och vi flyttar snart.. Hmm ja ja det går säkert bra.. Men ja hatar verkligen att bo i en kartong, det har vart lika dant alla gånger vi flyttat.. Sista kvällen så kör ja gärnet och packar ner allt nästan!
Men det går bra, har ju rensat så enormt mycket nu så vi har ju inte så mycket skit kvar, utan bara sådana saker som vi typ har uppe.. I helgen så åker en hel del till soppen igen, våran hall byrå bla. så då kommer vi verkligen bo i en flyttkartong.. :D hihihi
Idag blir det att fixa och hämta alla nya tapeter till huset.. Ska bli skoj.. Ska möta mogge påfärgservice i em, spännande!
Har nu på fm suttit på nätet och fått in lite inpriration för inredningen i huset, har sett en lyckta som ja skulle vilja ha på framsidan på terassen någon som vet vart ja får tag på denna i "VITT" såklart..
Sedan om ja nu hittar denna så ska ha ha nått fint blomster arrangemang brevid i vit kryka, kommer bli välkomnande och fint hoppas ja!
Sedan kommer ytterdörren antingen bytas ut helt och hållet eller målas vit och och vårat fina hjärta från handmålat kommer pryta dörren så ja tror det kommer bli bra! :D
Hela undervåningen kommer gå i vitt, turkos och lite rosa och svarta inslag här och där, men mest vitt.. :D Som alla vet att ja älskar!
Är äve ut efter en turkos ryamatta rund sådan i rätt stor storlek, tips? Den sak vara i v-rummet under soffan och soffbordet om vi dock hittar något soffbord som vi gillar.. :D Vill ha nått i höglans vitt, litet så vi letar vidare!
Har hittat lite detaljer som ja gillar här kommer lite bilder på det sedan får vi se vilka som flyttar in hos oss på Björkliden..
servettring vit med text Bon appetit
servettring vit med text Bon appetit
servettring vit med text Bon appetitservettring vit med text Bon appetitservettring vit med text Bon appetit
Mugg prickig
Dom rosa är redan beställda och på bäg hem:D

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tror jag har sett lyktan i ullared.ja ska dit med mor snart så då kan ja kika;).kram

2012-01-24 @ 21:03:00
URL: http://minitass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0