Shit, förra året

japp det va förra året jag uppdaterade denna blogg, tyvärr så har ja haft allt för mycket att göra och har inte heller haft suget att blogga om ja ska vara ärlig..
Men sedan dess så har det hänt en hel del, tror ja iaf..
Jag hann berätta att vi har köpt radhus i Malmslätt, och det känns helt rätt för oss alla.. Vi har nu satt upp oss på dagis till snuttan och även vart runt och kikat och hälsat på men ett dagis är favvorit för oss alla tre.. Det första Mogge sa när vi gick ut där i från va ,, - Detta kändes så rätt.. :D Och jag och tuwis bara instämde.. Håller alla tummar och tår på att vi får en plats dit. Men i nu läget så ser det ut som att vi kommer få köra hit till tallis ända fram till augusti innan vi får plats.. Men men så är det.. :D
Inte långt kvar nu tills vi flyttar, om 1 månad så får vi nyckeln och vi ska renovera lite innan vi flyttar in och sedan ha alla efter som.. har varket tid, ork eller pengar till allt på en gång.. Men vi har bestämmt att , trappen ska göras om och in med belysning, hallen samt kök ska få klinkers, vi ska tapetsera i alla rum förutom tv-rummet på överplan.. så vi har att göra i 2 veckor kan ja lova, samtidigt jobba och städa o packa denna lgh.. men det går bra, vi får jobba dag som natt.. Men Mogges jobbar kompisar kommer hjälpa oss med en hel del av renoveringen, tackar vi väldigt mycket för..:D
Lite smyg titt får ni här med våra tapet val i vissa rum.. :D Denna gång har vi valt att lägga lite mer pengar på tapeter , vi har inte sparat in på det men det e det värt nu i vårt egna hus.. Älskar dessa tapeter..
.
Boutique 75016
.
Lite smakprov..
Idag har vi haft en mysig familjedag, älskar verkligen min fina familj och när ja jobbar helger så saknar men dom och dessa helger njuter man av extra mycket..
Nu har mannen gjort en redbull vodka och tänt lite ljus så nu är det lördags mys och snart börjar gladiatorerna me.. ha en mys lördag ni me:)
Pöss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0