Tisdag

Natten har vart vart lite halv jobbig kan ja säga, näsan är helt täppt samtidigt som snoret rinner, huvudvärken finns där och ögonen svider.. Ska ja fortsätta??? = Jag är genom förkyld..:( Inget roigt men det kan tyvärr inte stoppa ens planer när man har barn..
Klockan ringde vid 8,00och Mogge låg kvar i sängen tror ni ja fick panik, men chefen hade gett honom ledigt i dag så det va skönt... Så vi åkte alla tre till dagiset i Malmslätt och kikade, det verkade bra, tuwis vart väldigt blyg mot dom andra barnen men inte lustigt..:) Men nu håller vi tummarna att vi kommer in på någon av dom två förskolorna vi har önskat.. för igentligen spelar det ingen roll vilken för båda verkar toppen, fast ja favoriserar den första lite mer.. men bara lite.. ;)
Efter det besöket så åkte vi vidare till norpan för att bara kika lite, vi köpte lite tränings kläder till tuwis som hon ska ha på knatteskutt, hon fick själv välja vad hon ville ha, dock hitta vi inga skor..:/ men det är 2 veckor kvar tills det börjar..
När vi kom hem så somnade ja och mogge i soffan och tuwis kolla på bompa.. men i bara 45 min, välbehövligt kan ja lova.. Sedan så drog mogge till gymmet och vi åkte till ekängen.. umgås så mycket som möjligt innan dom åker..
Nu er vi på pluras kök, ska va lite social kanske..:D

SOC K COT SS TOP F11 PINK S12

SOC K COT 3/4 PT S12 PINK
Det kommer bli jätte bra med dessa junior kläder på gympan..:D eller vad tror ni?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0