Vill flytta!

nu är det två veckor kvar lite drygt tills vi flyttar... längtar så enormt nu.. igår var jag och mogge och kika lite på klinkers, shit va svårt det är då.. man vet ungefär vad man vill ha när man går in i butiken men när man får hjälp och dom visar massor andra alternativ så blir man lite klyven.. hmm så vi har lite att fundera på kan ja lova och vi måste bestämma oss snart ifall vi vill ha dom som är beställnings vara.. för dom tar tydligen 2 veckor att få hem, men kanske ska åka till bauhause och kolla me,, måste ju ha allt material hemma när vi får nyckel så att vi är bara att börja renovera för det ska vara klart den 24:e då flyttlasset går..Så håll tummarna för det.. :D
Men alla tapeter är iaf beställda och är hemma imitten av nästa vecka.. Så nått som är klart iaf..
Inatt så har Tuwis sovit i Ekängen, mysa lite me dom innan dom åker till Thailand om en vecka och är borta sååååå länge,, Så dom skulle äta gott och bara mysa och ha fredagsmys..
Och vi hann åka och kika på lite saker, tog med mat hem från Nangs Kitchen, hiihi älskar´t... :D Och vi hade fredagsmys vi två framför The Voice och gläpte mellan det och handbollen.. Serbien till final.. mot danmark.. Spännande.. Håller på Danmark..:D
Vi somnade båda två i soffan vid 22,30 ca va så trötta och vaknade vid 9,30 idag.. skönt.. Men även att man kan sova ut så vaknar man rätt tidigt! hmm konstig man är..
Idag kommer Emelie som ska ta över våran lgh, ska mäta lite och kolla läget.. så snart dag att hoppa in i duschen så hon inte får en chock av att se ett osminkat troll ... ;) hihihi
Dagen kommer annars bjuda på lugn, ska åka och hämta sessan på em, sedan hem och ha lördags mys, äta gott. Idag ska vi göra fläskfileé , kantarellsås och hasselbackspotatis.. :D Mumma tuwis älskar det!!!
Längtar som sagt till flytt så ja kan inhandla lite tulpaner och pryda hemmet med vackra blomster... :D
Ha en mys lördag för det ska vi..
pöss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0