Klant arsle

Fy faaan vilken klant jag är :/ Tuwis var utebli Ekängen en sväng på em, när Mogge kom hem och vi skulle åka och hämta henne så skulle jag bara flytta Bilbarnstolen som satt i framsätet, samtidigt som jag håller i stolen ska ja stänga passagerare dörren och då tappar jag bilstolen på foten, helvete vad ont det gjorde... Blev att Mogge fick köra för igen gjorde så ont .. Och svullna upp direkt:(det vart vid 17.45 och har lika jäkla ont fortfarande:( nu är den lite mer svullen och blå, gör ont när jag ska röra tårna och när jag går... Vilket klant arsle, hoppas på att det lägger sig tills imorrn... På kvällen nu har vi vart hemma hos svärmor, bjuda på mat. Mogge har hjälpt henne att sätta upp tv:n på väggen och ja pilla lite med hennes dator... Men nu ligger vi i sängen och ska sova Mogge och Tuwis sover redan ja kände för och blogga lite innan ögonen slår igen.. Imorrn är det iaf sista dagen för Mogge innan semester.., lycka! Nehe sova kanske då lr kolls FB lite innan kanske ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0