Lillasyster

Idag ringde klockan tidigt 06.15, är inte riktigt van vid det nu.. Men det var bara att kliva upp och väcka snuttan. Mysigt att gå upp tillsammans med Mogge! Men han åkte ju när vi satte oss och åt frulle... Vi skulle ju till sjukhuset för UL på lillasyster, kl. 8.00 hade vi tid och vi mötte Mogge där, inget han missar kan ja säga.. Och självklart vart Tuwis med.. Idag var det rutin och tillväxt UL som skulle göras.. Lillasyster ville inte vara med och sammanbeta så mycket hon sparka hela tiden och vände sig .. Fick aldrig se ansiktet på henne idag ... Alla organ är som som ska hon är är jätte fin det som är är att hon är lite liten men ligger inom ramen för "normal" i v. 28 men i underkant.. Inget att oroa sig för är ju UL igen om 4 veckor och sedan återigen efter det... Så dom har sten koll på henne.. Känns mycket tryggt och skönt! Efter det besöket blev det att lämna lite prover samt en snabb visit på jobbet... Saknar ju jobbet ännu mer är ja kommer upp där .... Nu sitter jag i soffan och se ont i mitt bäcken efter gårdagens städning så blir lugna aktiviteter idag, Tuwis har grann tjejen här som har busar lite, fikat nu sitter dom och ser på film ...gullungar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0