Regn, regn och regn

Tuwis hann vara ute i ca 30 min innan regnet kom och öste ner :( och det verkar ju inte vilja sluta heller. :/ Imorse lyckades jag somna om efter jag pussar min man hej då till jobbet :( tråkigt och jobbigt för honom att åka när han egentligen ska ha semester :( Men 3 dagar kvar när denna har gått sedan så ska vi ägna all tid i 4 veckor tillsammans, vi tre mot världen.. Magen var lugn i några timmar medans smärtstillande satt i men nu är värken tillbaka :( mindre skoj.. Försökte bädda sängen men det fick jag avbryta!! Just nu sitter jag o Tuwis i soffan och ser på skönheten och odjuret, och hoppas att regnet ger sug snart Tuwis vill ut och leka ! Ha en bra regnig dag, blir nog inte att plocka jordgubbar idag :( skit väder !!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0