Söndaf

Nu är Tuwis i Dalarna Orsa ! Dom åkte i fm och resan upp gick bra tack och lov, den jag har vart nervös för! Usch ! Men dom ringde när dom var framme ;) Saknar henne redan fruktansvärt mycket min lilla älsklings prinsessa<3 Men vi åker upp på onsdag efter vi vart hos BM , längtar tills jag får pussa och krama henne :) Det är ju inte ofta tack och lov man är barnfri, så vad gör man? Inte vet vi kan ja lova.. Tiden står lixom stilla :( tråkigt utan barn.. Vi var vart i Mantorp en sväng, på k-ruta och letat efter en tapet till övervåningen, netonet, ikano , Ikea.. Kom hem med lite saker, 2 par skor till Tuwis på rean 149:- för båda. Ett par gympa skor och ett par ballerina , samt blev det 2 st pyjamas till Lill snuttan i stl.50 hade ju bara 1 st innan så behövligt! Blev väven lite servetter och ljus från IKEA:) Ikväll blir det grillning och film, vet inte riktigt hur ja ska orka få i mig mat är fortfarande proppmätt efter vår sena lunch (15.00) det står mig upp i halsen :( Imorrn ska vi åka och prov köra lite bilar... Och åka till tippen men lite skit:) Nehe nu ska ja hacka sallad... Bild fick vi från pappa och Gun , fika längst vägen till Dalarna idag:) världens finaste sessa <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0