Tapet

Har ju en övervåning i huset för vi bor dom är tänk att det ska bli tjejernas.. Deras egna kryp in.. Dom har sina rum där uppe , toa, tv och soffa.. Det ärjätte mysigt .. Vi har ännu inte gjort något med denna övervåning förutom gjort iordning Tuwis rum .. Just nu är set beiget i " allrummet" något som inte passar mig kan ja säga.. Vi har bestämt oss för att tapetsera två väggar och sedan ha resterande vita.. Och vi har kommit fram att vi vil ha det lite ungdomligt tjejigt.. Och en randig tapet så har suttit kikat lite och hittar fyra vi gillar :) Men valet är svårt :( det är inte panik med att göra om där uppe heller först är det trappen upp som ska göras.. Men spåna och veta vad man vill e ett måste för mig! Inget förhastat .., Vilken tycker ni ?


Kommentarer
Postat av: Jenny

Den längst ner till höger va super snygg:) alla va fina men den är en klar favorit! Ha det bäst. Kram kram på er!

2012-07-14 @ 00:15:51
URL: http://yoymivida.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0