Tisdag

Idag blev det åter igen sovmorgon, hihi är det semester så är det:) Ska idag hem till syster som har fyllt 25 år och fira henne.. Trevligt! Efter det blir det slappa hemma njuta av värmen på altan klippa gräs och vara mysa! Ikväll allsång på Skansen, och jag ska börja fasta inför morgondagens kontroller.. Ska till BM för sockerbelastnig, kolla så min pancreas funkar som den ska och igen diabetes på g. Ligger nämligen väldigt lågt imellan åt och haft känningar.. Så blev bestämt på i skrivningen i mars att i v 30 ska jag göra detta och imorrn är vi där :) Så fasta från 22.00 ikväll inget vatten, igen föda och ingen ansträngande aktivitet ;) Håller tummarna att det är som det ska.. Nehe dax att göra iordning oss för att inhandla present.. Ha en toppen dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0