Söndag..

Idag har vi verkligen njutit av tuwis, gör vi varje dag.. Men verkligen gjort allt hon har velat...
Känns konstigt att detta va sista helgen som det bara är vi tre.. Nästa helg kommer vi vara 4, helt otroligt..

Tuwis vaknade tidigt idag, redan vid 8.00 gick upp och satte på tv.n Mogge gick upp straxt efter medans jag låg kvar med sprängande huvudvärk.. Men med panodil och lite vila så la sig den me, tack och lov..
En go frulle ledde till dusch och sedan begav vi oss ner till tornby en sväng.. Tuwis har pratat länge om att hon vill ha en sänghimel och även dom senaste dagarna har hon själv nämnt att hon vill sova i sitt rum på övervåningen. ( hon har haft sin säng hos oss och sovit ) så vi åkte och kikade på en sänghimel en rosa såklart!
Hittade en och den var nersatt me tumme upp :)
Efter det köpet gick vi en sväng på ikano, allt för att försöka få igång förlossningen .. Men hjälper det inte tyvärr..:(

Em spenderade vi ute i Ljungsbro hos Siv och Roland! Trevligt fika och tjatter.. Tuwis busar för fullt för ute drar me Roland upp till kanalen för att plocka löv bl.a. Gullungen.
Åkte hemmåt framåt 17, hem och äta lite middag. Och tuwis var hel otålig på att ta upp hennes säng och hänga upp sänghimeln.. Det blev bra och hon blev nöjd. Sedan dess har vi vart på övervåningen! Jag och Mogge möblerade om lite, vi lekte med duplo bl.a. Vid 20.15 gick tuwis ögon i kors och hon ville lägga sig så vi satte på en ljudsaga och pussa henne godnatt och hon somnade tryggt och lungt på två röda! Vi blev oerhört imponerade och stolta:) stora tjejen!

Vi har suttit där uppe och sett på film bara för att hon inte ska känna sig ensam eller rädd.. Ifall hon vaknar tex. Och Mogge sover där uppe i böddsoffan. Tryggt för henne, våran lilla tjeja börjar bli stor!
Otroligt va fort tiden går!

Så nu ligger jag själv här i sängen, det e tomt saknar båda två.. Ingen säng att titta i eller höra sessan andas!
Där emot ställde vi ner spjälsängen nu i st så den står här bredvid, känns lite märkligt..

Imorgon måndag, Mogge ledig! Vi ska upp till förlossningen för kontroller mm..
Känner mig lite spänd och nervös!

Nehe ska försöka sova lite!

Hoppas ni alla haft en toppen helg :)


Kommentarer
Postat av: annie

Finaste!! Ta några extra bilder på magen ikväll<3. Tänker på dej!!

2012-10-08 @ 18:07:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0