Typisk måndag

Vilken onödig dag måndagar är, usch så tråkiga och speciellt på hösten!
Tuwis har idag vart hemma med mig, ville ha lite mamma och tuwis tid.. Vi sov till 9.30 sedan go frukost för att sedan leka;) pyssel, Barbie måla.. Och där imellan hänga tvätt..
Efter lunch så blev det den hedliga vecko handlingen.. Tog lite längre tid än det brukar med tuwa med, men hur mysigt som helst:)
Vi tog oss även en fika på maxi cafét..
Efter det drog vi hemmåt och lagade mat, idag blev det fläsk kotletter , potatis och champinjon sås, lingon och svarta vinbärs gelé :) mumma.. Tuwis åt som aldrig förr... Otroligt gott:)

Då jag nu sista dagarna har kännt mig ännu tröttare än vanligt, kroppen är otydlig och allt så la vi oss alla tre i soffan efter maten , disken och kollade på Pippi Långstrump.. Älskar verkligen Astrid Lindgren filmerna, jag och Mogge somnade till i ca 15 min skönt och vila lite... Hihi

Fick även ett trevligt sms av syrran i kväll, frågade om jag ville vara hårmodell åt henne på torsdag. Färgning.. Tackar man ju inte nej till så det ska bli skoj :) set fram emot!

Nehe hela familjen sover och jag ligger och vänder och vrider på mig har fruktansvärd halsbränna som vägrar ge sig :( ska upp och ta en tablett till och hoppas det lägger sig så ja kan sova!

Imorrn upp och hoppa lämna sessan på dagis...

Sov gott alla:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0