Tisdag :)

Tisdagen kom, dagarna kan inte gå mer sakta än vad dom gör nu...
Längtar ihjäl mig nu efter att få känna värkar, få föda barn och få möta vårt andra barn... Mötet mellan lilla och stora syster... Se den lyckan i tuwis ögon att hon äntligen är här..
14 dagar kvar till BF, hoppas på kortare tid.. Som som längst 14 dagar idag...

Igår em så åkte jag och tuwis ut till tillbuds till en gammal dagis kompis till tuwis. Dom har inte lekt sedan tuwis fyllde. Men dom har pratat om varann väldig mycket så det var på tiden att dom fick leka.. Och vad bra dom leker... vi åkte hemmåt efter ca 3 h då Mogge även ringde och hade glömt sina nycklar inne så han var utlyst stackaren., tur att det inte e vinter och svin kallt...

Igår kväll var vi eller jag iaf skit trött hick och ja mig efter sporten 22.15 och somnade på två röda.. Behöver ladda batterierna lite känns det som.. Men störs väldigt mycket av mina fortsatta toa besök på nätterna:( men men så e det...

Idag är det vecko handling som gäller ikväll slappa:) skönt!

Nehe ha en bra tisdag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0