Tisdag

Natten har varg hemsk:( usch, varken jag eller Mogge har sovit!

Tuwa somna som hon skulle igår då detta dagis idag alltså 20.00 men vaknade och kom mer vid 22.00, Mogge gick upp o natta henne igen!
Tyra sov som en stock ända fram tills vi skulle gå och lägga oss lite senare än vanligt , blir alltid så på måndagar då ett väldigt roligt program på TV 3 går där och börjar kl 23, dessa mäklare i New York, det är verkligen en timme i as garv :) hahaha

Men iaf när vi gick o la oss vaknade Tyra så jag tog över henne till vår säng då hon inte somnade om i sin egna och efter 1,5h så kommer tuwa ner och lägger sig! Det brukar gå bra relativt iaf men inatt har tuwa drömt och levt apa i sängen! Sparkat på Tyra så hon vakna o skrek, putta nästan ur Mogge , sparka honom i ryggen! Där i mellan har det vart fruktansvärt varmt då 05.45 gick Mogge upp och tuwa somna om på hans sida av sängen Tyra knölande o blev hungrig så hon o ja somnade om vid ca 7, klockan ringde 7.15 men den hörde ju inte ja utan vakna panik 8.15, i me frulle på Tuwis ge Tyra välling , byta blöja ja alla morgon bestyr o rekord fart men vi va på dagis kl:9.03 ,bra va! Och så fick ja en skaplig PW, tuwa cykla super snabbt hon hade brått till dagis :)

På fm ni har jag o Tyra vart o inhandlat nya vinterkängot till Tuwis lika så som alla år blir det Viking känga:) dom är ju bara bäst! Blev ett par grå o rosa :) jätte fina Tuwis har själv valt dom:)
Efter det hem o söva Tyra o ja har legat åå en filt o solen o njutit, är det sommar igen??? Inte mig emot kan ja lova, älskar värmen :)

Nu ska vi snart palla oss i väg till dagis Tyra sover fortfarande:)

Ikväll träning body combat står på schemat, längtar :)

Puss på et


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0