Arslet fullt

Ja viken jäkla dag kan ja lova, Tyra vakna kl 07,00 sedan va det full rulle.. Upp och väcka syrran som sov som en stock o ville inte kliva upp, frulle tajm till slut på på me kläder packa skötväskan och sedan iväg till förskolan och lämna Tuwis och sedan gasa vidare till habliteringen ... Klumpig magen varje gång! Usch gillar inte att åka dit! Men iaf var där lite innan för att hinna ge Tyra lite mellis innan det var dax för sjukgymnasten att leka, klämma och jobba lite med Tyra! Efter det fick Tyra lite välling och det var dax för sov tajm för henne och dax för kurator möte för mig! Trodde inte Tyra skulle somna men det gjorde hon utan större sövning i vagnen :) och sov prick 45 min sedan har hon vart vaken fram till 20.00, pigg tjej:) eftermiddagen bjöd på att Mogge kom hem lite tidigare och följde med och hämtade Tuwis på förskolan, tror ni hon blev glad när pappa me var me:) (hämtade Tuwis senaste o dag än vanligt pga lucia rep)
Sedan hem och Tuwis och jag vakade lussekatter och jag lagade mat samtidigt:) pannbiff , sås o potatis och det var så grymt gott mums:)

Efter det började Mogge fortsätta med köket nu är täcksidan uppe och ett vinställ ska nu byggas:) längtar tills det är klart:) kommer bli så fint, duktig man man har❤
Medans Mogge gjorde det så badade jag kidsen, gjorde iordning allt inför morgondagars luciafirande natta barnen! Tyra fick idag vara med i Tuwis säng och lyssna på bok:) mysigt ❤

Nu sover dom iaf sedan 20 och vi kollat PH innan sängen!
Imorgon är det ända dagen på 3 veckor som jag bara ska vara hemma, inga US besök,inga BVC besök, kurator, psykolog, läkare eller liknande! Så skönt så ska pyssla lite hemma!

Nehe återgå till tv:n,

Sov gott sedan ❤


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0