En tuff vecka

Ja denna veckan har vart riktig tuff framför allt för lilla Tyra

Tyra hade ju feber i onsdags gick över men kom tillbaka natten till fredag och även panik skrik! Hon sov nästa inget den natten o hela fredagen skrek hon om vart annat! Panik skrik som inte gick att få slut på! Natten till lördag blev ännu värre skrik konstant och 3h sömn :( morgon kom äntligen och Tyra hade 39 graders feber. vi misstänkte tänder? magen (förstoppning) men hon skötte magen utan problem.. Och massor :)
Jag ringde till slut Barn LAH och råd fråga och dom vill att vi åker in så då åker vi. Men dom visste om vår historia och undersökte vilken läkare som jobbade så det inte va någon av dom som har vart me och ställt till dett tyra! Vi åkte in till kl 13.00 pappa och gun kom och tog tuwis ! Upp till barnakuten och möta lokalerna igen där allt hände den 1/1..det var tufft tårarna kom och adrenalinet började pumpa! Vi fick ett rum direkt. läkaren var kanon bra var jätte lyhörd och proffisonell! tog EKG det har aldrig någosin händ på barnakuten på tyra! tänk om dom gjort det tidigare! är ju inget svårt, jobbig utan bara väldigt bra och ett enkely sätt att undersöka hjärtat på !!! ett måste enl. mig som ska ingå i rutinerna!

Tyra fick domen dubbel sidig öroninflamnation :( räcker det inte för henne? Har hon inte vart medium tillräckligt?

Så antibiotika tre gånger om dagen i fem dagar!

Redan idag efter två omgångar av antibiotika så börjar Vi få tillbaka våran glada tjej:)

vi kämpar på!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0