Måndag

Då var en ny vecka igång, och denna hoppas jag verkligen att den blir bättre än förra!
Mogge har idag och några måndagar framåt tagit pappaledigt:) helt underbart och ha en dag till ihop hela familjen ❤

Idag skulle Tyra få den sist sprutan v influensa vaccinet men blir framskjutet en vecka eftersom hon går på antibiotika. Men idag blev det även ett besök på BVC då jag önska det för att jag misstänkte att Tyra fallit i vikten och visst hade jag rätt om det :( hennes vikt är nu 9,5:( så på börja mat iform av infantrini igen ... Ny kontakt på fredag! Hoppas på plus då!
Efter det besöket var vi hos Felicia och Charles och hälsade på och gratta dom till lilla Enzo:) vilken liten kille så söt!
Tyra var nyfiken kan ja lova ville känna o pilla hela tiden och strumpor fick han inte ha på sig för dom tog hon av :) gullunge ❤

Nu sitter vi i soffan i slappar efter att vi sett på när Tuwis har pyntat sin och Tyras egna gran som dom fått på övervåningen, lycklig tjej ❤

Nehe kolla lite på tv innan sängen då!

Hoppas ni haft en bra måndag ?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0