När ska det sluta?

Som ni vet så har Tyra haft dubbelsidig öroninflamnation och sista antibiotika kuren togs i torsdags kväll sedan har det vart bra fram tills natten igår då hon vaknat o vart ledarn på natten och lika så inatt:( och Mogge märke att hon var lite kladdig på örat och när jag tog upp henne så fick ja tvätta henne för det ca riktigt kladdigt och eftersom vi skulle upp till hjärtmottagningen för att Tyra skulle få sin andra vaccinations dos så bad jag att en doktor skulle komma o kika på henne o hennes öron och visst hade vi rätt, öroninflamnation igen men denna gång på vänster öra bara! Så antibiotika i 10 dagar ni igen men en annan sort ! Så får vi se :(

När ska allt sluta, har hon inte stått ut med tillräckligt! Hon och vi får nya prövningar hela tiden, vi behöver lugn och ro och utan sjukdomar en lång tid! Framför allt vårt älskade hjärtis, hon o hennes hjärta pallar inte hur mycket som helst!
Man blir så rädd o orolig hela tiden:( usch!
Snälla änglar kom o skydda henne nu❤

Men i allt elände så är Tyra så glad och positiv och gör oss så lyckliga o glada! Finns ingen som är så stark som hon! Hon älskar livet❤ mammas, pappas o storasysters krigar prinsessa ❤


Kommentarer
Postat av: Johanna

Håller alla tummar att det vänder nu för er. Och att allt även skall gå bra i framtiden!

2013-12-09 @ 13:42:18
URL: http://Incalabria.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0