Skydda henne!

Ja då är det igång igen, Tyra är genom förkyld :( vi är inne i en jobbig period nu! Tyris är sjuk hela tiden, ändå har vi bara vart på US, BVC o habliteringen men henne iof så är ju varken US lr BVC dom minst infektions fria ställena men vi måste ju dit.
Tyra får nämligen inte längre besöka offentliga platser som Maxi, ikano mfl. Pga att hon är så infektionskänslig samt att hon ej är full vaccinerad varken "bas" vaccin lr influensa vaccinet pga hennes nu två omgångar med antibiotika ..det är mycket..
Men natten som har varit blev lååång, Tyra genom täppt o svårt att andas via näsan, hon blir lite rädd o kommer inte till ro..stackars liten. Nu måste detta vara sista infektionen för henne, håll tummarna för det!

Ikväll fredags mys Tuwis har bestämt mat, kött, potatis o fetaost kräm :) så det blir det o helgen kommer även (förhoppningsvis ) vinstället bli klart o vara på plats :) längtar :)

Nehe se om den lilla sjuklingen vill somna snart, ha en jätte mysig lucia för det ska vi försöka ha...


Bild på mig o våra prinsessor som vi är så stolta över❤

och älskar över allt annat, ni är mammas & pappas Allt! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0