Förflytta sig själv

Inatt har tyris sovit hela natten, vakna straxt innan vi gick och la oss (24.00) och va hungrig sedan så vaknade hon kl 06.30 igen:)duktig tjej . Matade henne då i sängen så hon somnade om 1h , är ju inte riktigt van vid att sova en hel natt så va ju skit trött imorse men men bara att gå upp..

Frullen är intagen, hemmet är städat,tyras säng renbäddad, och Tuwis är i dag hemma så hon lattjar för fullt här medans jag nu står ute o söver Tyra.
Kl 11 kommer habliteringen hem till oss se vad som sägs idag ororn har redan kommit inför det, samma sak varje gång.
I em ska vi på samtal på dagis o i kväll sommarfest med dagis o efter det ska ja o tuwa på cirkus med nattis o Fia ;) super skoj o mysigt:)
Så dagens schema är fullt kan ja lova :)

Sedan i helgen så har Tyra börjar förflytta sig själv via gåstolen, bakåt går det men så duktig! En stol mamma, pappa o storasyster har hon :)

Nehe tror sessan somna ska gå å bädda rent i stor sessans säng, roligt värre :)

Ha en bra dag


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0