Måndag

Ja då har veckan börjat, hoppas veckan går fort vill ha helg igen!
Det har och är väldigt mycket just nu.. Har inte tagit det lugnt och bara vart hemma på snart tre veckor och då ink. Helger. Antingen ska vi i väg, olyckor, det är läkarbesök, BVC, habliteringen, psykologen, förskole aktiviteter, samtal hit o dit krångel men allt såklart , där imellan ska man hinna träna som jag ej hunnit nu på en vecka :( hinna ta hand om huset! Svårt att förklara låter bara som ja klagar men har verkligen arslet fullt finns knappt tid för nått spontant inplanerade saker varje dag... :( hoppas det lugnar sig snart så man kan andas..:)

Men iaf idag va vi på stan, var på väg till H&M då vi gick förbi espresso house och där satt svärmor o Kjell :) så svärmor bjöd på fika, mycket trevligt :) tack!Tyra satt o flörta med Kjell i stort sätt hela tiden :) charmungen min❤
Efter det mysiga så knallade vi vidare och sedan begav vi oss hemåt, lunch tajm och efter det slängde jag lilla sessan o badet:) den stora hade fullt upp att leka med barbies så hon duscha nu ikväll ist :)
Mogge kom hem lagom till middagen och sedan stressa iväg igen till Ekängen för att lämna båda kidsen eftersom Mogge och jag skulle till Babyproffsen i Norrköping för att köpa nya bilstolar efter krocken..
Blev likadana som vi hade innan fast annan färg så nu är både tuwas o Tyras likadana/samma färg!
Tuwas britax kidfix i den modell vi hade har utgått så fick nya modellen, snyggare o bättre och plus är att det finns isofix på den och det har ju vi i bilen :)
Skönt men nya stolar,även att det inte blev en "hård/tuff" krock så vill vi ändå va på säkra sidan i köpa nya man vet aldrig! Bättre att bara på säkra sidan :)
Tack pappa & Gun för hjälpen me barnen :)❤

Nu ligger ja i sängen o halv sover imorgon full rulle igen,BVC på fm, hoppas på mycket plus.. Håll tummarna:)

Godnatt mina vänner


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0