Mysig helg

I fredags var Tuwis i Ekängen och Tyris somnade tidigt och planen var att vi skulle ha en lite romantisk kväll Jag o Mogge.' Men han är fast i Örebro kliver innanför dörren kl:20.00 lagom till fotbollen iaf. Då middag blev McD:/ kändes så där :( usch va tråkigt och ännu tråkigare blev det ju när Sverige förlorade mot Portugal.. Men men nya tag på tisdags!

Lördagen blev städning, rensning, tvättning och renbäddning! Körde gärnet när bara ett barn var hemma.. På em blev det även en snabbis till bauhaus för inhandlande av lite saker som ska göra att vårt kök äntligen ska bli klart! Wihoooo äntligen :)
Efter det kom Tuwis hem och vi fikade Tuwis hade bakat smaskiga lussekatter, riktigt fina och underbart goda, bagerska i framtiden:)
Efter det var vi bjudna på middag hos fam. Eklöf/Haglund. Blev bjudna på smartigt färsk pasta och underbart god pasta sås... Riktigt gott, och till efterrätt glass o hemmagjord chockladsås, något jag hade sett fram emot :)
Tyris somnade gott och även Tuwis så timmarna gick och vi knallade inte hemåt förens 01,40, lånade deras vagn och tuwa sov så gott och sov gott hela natten och vaknade kl 7,30, tyris vaknade innan vi gick hemåt och hemma åt hon och somnade efter ett bra tag :/
Men en jätte trevlig kväll, mycket skratt och snack! Tack snälla för en mycket trevlig kväll/natt;)

Idag har det vart lite segt, även att jag drack mängder., Tuwis har idag vart hos en förskole kompis och lekt! Tuwis var lyrisk när hon kom hem :)

Nu sover barnen och jag o Mogge ska kolla på Johan Falk så klart och bara mysa :) trevlig söndag :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0