Vardag igen.. :(

jaha tisdag redan, igår började jag bli förkyld, svin ont i halsen och och genom täppt.. :( har inte tid eller ork med detta.. Men panodil och strepsils regelbundet har gjort att jag mår lite bättre idag.. Bättre nu på kvällen än i fm så det går åt rätt håll..:D Lyckliga fia..

Idag har vi bara slappat eller jag har tvättat då Tyra haft en tuff natt,, ;( Inatt vaknade vi av att Tyra var jätte ledsen så Mogge sprang upp och då hade hjärtat kräks, massa slem ( efter hosta) ,var bara att riva upp henne säng, tvätta henne och byta pyjamas. Sedan la vi oss igen i våran säg men efter ca 30 min så började hon hosta nått enormt igen sedan började hon låta konstigt och nästan morra, och då kom ännu en kräk.. :( Men bara massa segt slem, hon blir så rädd och även vi.. Men så himla skönt att hon reder ut det själv.. Duktig tjej, efter det har det inte hänt mer och hon har inte alls hostat så mycket idag som hon gjorde igår t,ex. Hoppas att det var det slemet som behövdes komma upp och att det nu går åt bättre håll..

Igår små började jag lite med advent pynt, mysigt, måste nu in på vinden imorgon för att hämta resten så det kan vara fint här till helgen då det är 1 advent.. Redan, vad fort tiden går alltså,,, Tyras andra jul... <3

Imorgon är det förskolan för Tuwa, jag och Tyra ska till Anna-Karin över ett år sedan vi sågs, tråkigt men det har ju hänt en hel del med oss så inte så konstigt...:D Men det ska blir jätte skoj och mysigt..På kvällen ska jag och mamma har mor o dotter kväll.. Ska ut till IKANO och bara knalla runt, äta lite fika lite och bara mysa,, Jätte mysigt, ser jag fram emot..:D 

Nu har Mogge läst saga klart för kidsen och  nu ska dom i säng,, 

Pöss på er vv


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0