Tack..

Vill tacka alla underbara människor som grattade Tyra på sin 1 års dag igår. Man blir så rörd av alla fina ord ni skriver

Trots 39 graders feber i stort sätt hela dagen blev det ändå en lyckad födelsedag
Hon fick öppna mycket paket av oss och fick äta cupecakes vi sjöng och 1 ljus va såklart tänt.. 🍰

Idag är hon mycket piggare och mår bättre😊lycklig mamma & pappa

Dagen idag har vi inte gjort så mycket, Tuwis va ledig från dagis då mormor tog me henne på lite äventyr bl.a. Shopping, lunch på stan lek och bus hon var jätte nöjd med dagen!
Här hemma gjordes inte mycket jag har städat iaf:) vill inte ansträngs Tyra för mycket heller så här dagen efter en heldag med hög feber så vi har bara myst och haft det bra här inne men vi var hundvakt iof åt mammas lilla Aston och det gillade hon när han inte tog hennes leksaker för då blev hon tjurig :) gullunge!

Jag och Aston åkte hem till mamma vid 18 tiden för Tuwis var där o mamma hade ett Mary Kay party, trevligt :)

När vi kom hem sov tyris men vaknade vid 21 tiden och ville inte somna om jag har nu suttit me henne och försökt söva henne i 1h men inte lyckats och nu försöker Mogge hoppas hon kan komma till ro för hon är sååå himla trött ❤

Imorgon fredag, hoppas på forsätter feber fri dag för Lill sessan, Tuwis ska till dagis och sedan ska vi in till stan en sväng och sedan göra det sista inför lördag:) och på kvällen kommer Madde, Philip, Kim och Josefine hit o ska fira Tyrisen :) så lite cupecakes ska göras :)

Nehe ska krypa upp i soffan igen o hoppas Lill sessan somnar snart så ja kan gå o lägga mig:)

Godnatt på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0