Måndag hela dagen lång

Idag har det verkligen känts dom måndag, jag brukar inte tycka att måndagar e så jobbiga när dagen väl kommit men denna måndag, hjälp va lång den hart varit!

Tuwis har ju vart hemma då det e förskola imorgon :) Tuwis kom imorse ut till mig i Tyra vid 8.30, sovmorgon för henne, efter det blev det frulle o efter det började alla måsten. Tvätt ska vikas o hängas in, tvätt ska in i maskin o tvätt ska hängas på tork, dammsugning, bädda alla sängar.. Ja listan kan göras lång! Där imellan har jag för första gången haft en gnällig bebis från i till hela dagen. Inget har passat, Inget lr skoj förutom när jag bär på henne, leker me henne lr om Tuwis vill leka me henne, "vanliga" dagar brukar det aldrig vara problem att sätta henne i gå stolen o sedan gå o göra dessa måsten lr sätta henne på filten med alla hennes leksaker men icke idag :( men men någon gång måste man ju få va pipplig me kan ju inte alltid vara glad o positiv även att hon e det till 98% av hennes vakna tid❤

Med tyris sov iaf i 2 h när regnet öste ner och vet ju att hon då älskar att sova ute på altan! När det smattrar på taket! Hon sover aldrig så bra annars :)
Så då passa Tuwis på att pyssla me glittter lim o massa saker o hon hann även kika på film, jag blev lycklig när ja kolla min mail o fick en gratis fotobok en stor med hårt omslag så satte mig i
O gjorde en till tyris! Tuwis har två st /år sedan hon föddes så kände att tyris skulle ha en "rolig" bok om livet sedan sjukhusvistelsen, dopet o sommaren:) och den blev så fin o bra! Ser fram emot att få den!:)

Idag hade jag även längtar efter träning men Mogge skulle till naprapat samtidigt så jag fick hoppa idag men imorgon så, dax att köra combat, :)

Ps Igår var vi o inhandla dans/gympa skor till Tuwis då hon börjar på FunkyKidz på söndag, spänd o förväntans full tjej här hemma kan ja lova :)

Nu ska ja sova för imorgon ringer klockan 07 förskola o sedan vidare till BVC , håll tummarna för massa pluss❤


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0