På väg hem

Nu sitter ja på bussen hem, måste säga att ja kan inte komma ihåg när jag åkte buss sist, tog lång tid innan vi kom på hur man löser en biljett, men det löste vi me till slut :)

Kvällen började me en kebab ( lite fel ordning) men men sedan mot cat. En av annies kompisar, lite snack, skratt o dricka! Vid 22,30 pallade vi ut, dock av 8 brudar va vi tre som kom ut på krogen! ( svikers ;) )
Men väl på Harrys, blev det baren, massa skratt, bra musik o sedan kliver Peter sipen in i vita bröllop, zebra byxor, stor musik not i örat, glittriga boots... Ja ja men när han tog över dj båset kändes det som mellanstadiet igen! Väntade bara på tryckaren! Roliga o bra låtar! Dock dåligt med folk tyvärr! Men vi har haft skit skoj!

Tack snälla fina tjejer på en toppen fredags 13:e nu hem o lägga sig o krypa upp i Mogges famn för kidsen vaknar som vanligt vid 7 :/

Godnatt på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0